Professionel tømrer Peter Vognsen

Søger du en dygtig totalentreprise nær Århus?

Tømrerfirmaet Peter Vognsen står altid til rådighed. Der tilbydes en bred vifte af opgaver – lige fra helt små til store entrepriser.
Med over 50 ansatte har tømrerfirmaet en lang række kompentencer, der kan hjælpe med netop dit projekt!

Hvad skal man overveje når man vælger tømrer?

Peter Vognsen er en erfaren herre i branchen. Virksomheden blev etableret i 1999, og i 2008 og 2009 blev de indstillet til en Gazelle pris for hurtig vækst. Dette vidner en dygtig faglighed og dygtig service, som altid er tilstede – uanset størrelse på byggeprojektet!
Medarbejderportefølje består af 50-60 mand, fordelt på 50 tømrere, 2 spjældfolk, 4 lærlinge og 1 praktikant inden for konstruktion. Peter Vognsen, som er indehaver, fører dagligt tilsyn sammen med projektlederne for at sikre den rigtig kvalitet i hver eneste byggeprojekt. Denne kvalitetssikring er en procedure i forbindelse med vores kvalitetssikringsystem. Denne sikring er med til at bidrage til at holde et konstant højt serviceniveau, og sikre at kundes projekt bliver udarbejdet efter alle lovens gældende regler på området.

Fagligheden rækker langt!

Et tømrerfirma der er klar til at varetage stort set alle typer opgaver. Der haves store kompetencer inden for alle type entrepriser, og lige til helt små opgaver, som fx vinduesudskiftning. At have energirigtige vinduer er noget, vi gør meget ud af. Vi samarbejder med store spillere inden for trykprøvning, energimærkning og termografi. Samarbejdet med disse partnere gør det muligt at få løst alle opgaver hurtigt og effektivt. Desuden haves der det korrekte værktøj til montering – fx lifte, vinduessug og selvkørende lift.
Hos Peter Vognsen gør man en dyd ud af at oplære alle ansatte i virksomheden således, at alle kan tage ansvar og agere professionelt i pressede situationer. Udførelsen af jobbet er vigtig, og vigtighed af at begå sig professionelt i private hjem forstår virksomheden også – og tage hensyn til eventuelle naboer.

Et udpluk at vores typiske opgaver kunne være:

  • Bygningsservice
  • Vedligeholdelse
  • Rådgivning
  • Ombygning
  • Udvidelse

Der beskæftiges også med udlejning. Herunder saxlift, teleskop og teleskoplæsser. Se et udpluk på vores hjemmeside under udlejning, af vores maskiner.

Hvis du synes at dette lyder interessant, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper gerne med rådgivning på dit byggeprojekt – kontakt os gerne for et uforpligtende byggetilbud. Vi svarer normalt inden for 24 timer. Læs mere om os på vores hjemmesiden, og brug formularen til at kontakte Peter Vognsen. Der tages også gerne i mod telefonopkald.