Quicklån – Få kapital til dig og dine drømme

Mange har tit tænkt over, hvad forskellen på kviklån og quicklån er – og kort sagt, så er der ingen. Det er egentligt bare to forskellige stave måder, og derfor er det i bund og grund det helt samme. Men ordet kviklån kommer fra det, at man kan optage et lån hurtigt, deraf ordet kvik.

Det kan være du har oplevet at stå i situation, hvor du akut mangler penge, men bare ikke har den. Det kan være din bil er gået i stykker og det er sidst på måneden. Her kan et quicklån være perfekt, da der typisk er en kort tilbage betalingstid på dette – Det betyder at du typisk skal betale tilbage inden for 1-12 måneder, alt afhænging af størrelsen på lånet.

Udover det skal betales hurtigt tilbage, så går der heller ikke langtid fra du ansøger om et quicklån til, at du har pengene stående på din konto. Der er kommet flere og flere muligheder for, at du ganske enkelt bare finder frem til en udbyder som tilbyder et lån der er attraktivt for dig.

De fleste steder ansøger man online, og typisk kan man skrive under med sit NemID. Din ansøgninger bliver herefter gennemgået og ganske kort tid efter får du typisk din godkendelse, og inden for få timer står pengene på din konto, og du kan nu bruge dem.

 

Omkostningerne ved at låne

Quicklån er lidt anderledes i forhold til andre former for lån – du skal typisk betale en eller anden form for gebyer, når du optager et quicklån. Enten i form af oprettelsesgebyr eller ansøgningsgebyr. Udover dette så er renterne typisk også noget højere, end hvis du tager et lån igennem banken. Når man låner i banken kræver det typisk en længere godkendelse, og man kan typisk heller ikke optage det som en forbrugslån.

De fleste gange når man låner penge i banken, er det typisk større beløb, som f.eks. til et nyt hus eller en helt ny bil.

Det er typisk de hurtige quicklån, som er med til at folk bliver registreret i RKI. Folk der kommer i RKI er de fleste af gangene folk, der ikke har styr på deres privat økonomi, såp hvis du allerede har det, så burde det ikke være et problem for dig, at optage et forbrugslån.

Du kan i princippet bliver registreret i RKI allerede fra bare 1000 kroner af, hvilket jo ikke er mange penge, men det er nok til at det vil kunne ændre hele dig liv, hvis du ikke tænker dig ordenligt om.