Rekruttering – Ekstern rekruttering betaler sig

Med brug af ekstern rekruttering kan din virksomhed spare sig selv for såvel tid som penge. Rekruttering er en tidsrøver i form af samtaler, tests, styr på annoncering og svar til egnede eller uegnede kandidater. Med et eksternt rekrutteringsfirma som Bloom, så er din virksomhed ikke alene sikret en optimeret rekrutteringsproces, men i høj grad også et omfattende netværk, hvor vi søger blandt egnede kandidater. Det koster ofte langt mindre at gøre brug af et eksternt rekrutteringsfirma end det gør, at gøre brug af egne medarbejderes kostbare tid på en sådan opgave. Se mere om rekruttering her.

Et væld af egnede kandidater

Med brug af et ekstern rekrutteringsbureau får du mulighed for et stort netværk til søgning af egnede kandidater, hvor der bl.a. gøres brug af:

  • Eget netværk
  • Egen database
  • Vidensbanker
  • Annoncering

Hos Bloom er vi stolte af vores store branchekendskab og vores evne til at formidle enhver form for job til egnede kandidater. Vi sikrer din virksomhed fuld diskretion og en rekrutteringsproces, der matcher virksomhedens ønsker.

Sådan foregår en ekstern rekruttering

I samråd med dig opstilles krav og jobfunktion for den kommende medarbejder. Der udarbejdes stillingsopslag og annonceres efter ønske. Der søges efter egnede kandidater til stillingen i egne og øvrige emnebanker – ligesom eget netværk søges for egnede kandidater. Der foretages screening, tests og samtaler af de udvalgte kandidater og indkaldes eventuelt til endnu en samtale. Den eller de egnede kandidater findes indenfor blot få uger. Virksomheden præsenteres derefter for en skriftlig evaluering af egnede kandidater. Udvælgelsesprocessen er effektiv og nøje tilrettelagt, således at vi imødekommer de opstillede krav til en kommende medarbejder.

Stort branchekendskab

For at komme i mål med en målrettet rekruttering, så søges der i relevante emnebanker. Hos Bloom har vi stort branchekendskab, hvilket gør os i stand til på en hurtig og effektiv måde at forestå udvælgelsesprocessen blandt de bedst egnede kandidater. Bloom har ikke alene stort branchekendskab til eksempelvis medico branchen, elektronik, telecom og nanoteknologi, men er også medlem af bl.a. Dansk Erhverv, IT Branchen, Silkeborg Valley m.fl. for på den måde at sikre din virksomhed det bedste match.

Mere end 10 års erfaring med rekruttering

Hos Bloom går vi målrettet efter at bidrage med værdi til din virksomhed i form af hurtig og effektiv udvælgelse af egnede kandidater til ansættelse i virksomheden. Ansættelsesforløbet kan også være en del af processen ligesom en eventuel opfølgning. Mere end 10 års erfaring indenfor headhunting og rekruttering er resulteret i optimering af alle processer indenfor rekruttering, således at du som virksomhed kan få egnede kandidater på ganske kort tid. Vi beskæftiger os ligeledes med rådgivning til virksomheder og med landsdækkende service, så er du sikret en kort udvælgelsesproces med konsulenter, der altid befinder sig i nærheden af din virksomhed for bedre samarbejde. Rekruttering er en spændende proces – en proces, som vi i den grad brænder for her hos Bloom. Lad os hjælpe dig og din virksomhed med den næste ansættelse – vi er din garant for kompetente kandidater og en hurtig og sikker ansættelsesproces. Se mere om rekruttering via ekstern rekrutteringsbureau her.