Sådan startede Enoch Show Production

Jimmy Enoch er selvstændig erhvervsdrivende, og han udlejer telte til events og show i hele Danmark. Han har grundlagt sit firma Enoch Show Production sammen med 3 partnere. Men hvordan får man en ide om, at man vil grundlægge et firma, der specialiserer sig i teltudlejning, tribuneudlejning, shows og events?

“Hele min ungdom har jeg turneret med familiens cirkus – Cirkus Dannebrog – og dermed lært alt om cirkustelte, eventtelte og mobiltribuner. Jeg tror egentligt, at jeg altid har drømt om at være min egen chef og bruge den viden og erfaring, jeg har fået fra hundrede vis af opstillinger i Cirkus Dannebrog.

Da jeg fik chancen for at starte op selv sammen med mine partnere, slog jeg til med det samme”, fortæller Jimmy Enoch

Og det viste sig at være en god idé. Siden partnerne slog sig sammen, har de udlejet telte og tribuner m.m., til en lang række af store som små kunder. Heriblandt kunder som: Danish Music Awards, Heartland Festival, Rosengårdcentret, Flying Superkids, Universe og Bryggen

Det første telt

Det første skridt, og i dette tilfælde – det første telt – er ofte en meget grænseoverskridende, men også en nødvendig handling.

“Vores første telt blev et specialdesignet paladstelt – designet til show og events. Til dette telt byggede vi en rigtig stor tribune, og så var vi i gang! Vi var meget spændte på, om vi overhovedet ville få nogle kunder. Vi havde fået en fast kunde, inden vi startede, men anede jo ikke, om der ville komme flere.

Vi troede selvfølgelig meget på vores ide om helt unikke telte, og heldigvis var teltet knapt landet i Danmark, før vi fik en henvendelse fra Restaurant Noma i København. De ville gerne bruge netop vores telt pga. det unikke udseende til deres madfestival MAD. Det var ligesom, hvis kongehuset havde ringet. Vi kunne slet ikke få armene ned.” griner Jimmy Enoch.

Siden har mange andre kunder fulgt trop.

En helstøbt løsning

Enoch Show Production kan i dag stå for alle rammerne til dit show eller event.

Lige fra de ydre rammer som telt og tribune, så dine besøgende kan sidde ned i tørvejr, over materieludlejning, såsom sovevogne, mobile køkkener, salgscontainere, salgspavilloner, hoppeborge og  meget, til artist formidling og produktion af selve eventet. Med lang erfaring som fast samarbejdspartner til Flying Superkids, må man sige de formår at skabe et show.

Er du interesseret i at høre mere om alt dette, kan du kontakte direktøren, Jimmy Enoch, på jimmy@enochshowproduction.com eller på telefon 20 21 46 01.