Sådan udvælger du det bedste kviklån

Det er blevet rigtig populært over de seneste 10 år og optage kviklån på nettet! Delvist fordi der er kommet mange flere udbydere til og det er blevet mere let tilgængeligt! Men delvist også fordi det faktisk er blevet meget mere overskueligt når man vil låne penge hurtigt på nettet!

For 10-15 år siden var der ikke nogen lov om, at låneudbyderne skulle oplyse kunden om de samlede kreditomkostninger ved et lån – det er der heldigvis i dag. Dvs. at når du skal finde et hurtig lån eller kviklån online. Så er det lovpligtigt for låneudbyderen og ligge samtlige kreditomkostninger ind under kreditomkostninger. Det samme er gældende ved ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent! Her er det samme gældende, hvor låneudbyderen skal oplyse dig om de samlede omkostninger ved det kviklån du har fundet. Det er det samme for alle låneudbydere uanset om det er Vivus eller Ferratum Kredit eksempelvis.

Før ud rent faktisk går ud og optager et lån skal du først og fremmest finde ud af, hvad det er for et behov du har – hvorfor er det du vil optage et kviklån?
Når du har fundet præcis ud af, hvad dit behov er, hvor mange penge du skal låne og hvor mange penge du vil betale i renter for, at optage lånet. Ja, så kan du gå i gang med at lede efter et kviklån der passer til dine forventninger. Herunder kan du se hvilke ting du skal være mest opmærksom på inden du rent faktisk optager lånet:

  • Samlede kreditomkostninger
  • ÅOP (årlige omkostninger i procent)
  • Tilbagebetalingstid (Tid fra du optager lånet til det er betalt tilbage)
  • Rente på lånet

Vælg en sammenligningstjeneste indenfor lån

Der findes rigtig mange låneudbydere i Danmark. Derfor kan det også være svært og finde ud af, hvem man skal vælge, hvis ikke man vil låne penge af sin bank.
Hvis ikke du har nogle personlige præferencer til, hvem det er du skal benytte dig af. Så vil vi helt klart anbefale at du går på nettet og finder en sammenligningstjeneste.
Her får du let og hurtigt et overblik over, hvad kreditomkostningerne er hos de forskellige låneudbydere. Hvor lang tid der går før du får pengene udbetalt, hvor lang tid du skal vente på svar på din låneansøgning og mange flere ting.
Pengelån.nu er blandt andet en af de sammenligningstjenester der er på nettet, hvor du kan få et hurtigt og nemt overblik over samtlige låneudbydere.