Skal du have nyt kontorudstyr?

Det er altid en jungle når man skal ud at finde kontorartikler, printere, kaffemaskiner og andet udstyr til kontoret. Det kan uden tvivl være opgivende nogle gange at finde frem til den bedste pris og det bedste produkt. Om du er medarbejder eller indkøbschef, så er det mange timer som spildes på research og sammenligning, som mange gange ender med at man bare tager den første og bedste, som resulterer i noget udstyr som ikke passer til ens kontor. Kig med i dette indlæg og få nogle fif til at sammenligne priser korrekt og finde frem til det helt rette, der passer til dit kontor.

Hvad skal du bruge?

Om du skal bruge en kaffemaskine eller en ny kontorstol, så er en god købsproces det samme. Det er vigtigt at du finder ud af hvad jeres behov er og handler udfra dette. Skal i have en ny kaffemaskine og er fem medarbejdere er det jo ikke nødvendigt med en kæmpe kaffeautomat. Når du har fundet frem til det præcise behov i har i virksomheden er du klar til at gå videre.

Indsaml priser

Man skal naturligvis aldrig tage til takke med det første tilbud man får, da der er stor chance for at det kan købes billigere. Nu hvor du har dit behov på plads, skal du kontakte leverandører. Når du kontakter dem skal du lægge de præcise behov ud og bede om en maskine der kan lige netop dette, hverken mindre eller mere. Således får du tilbud som er mulige at sammenligne, de vil alle indeholde det samme produkt og du skal derfor kun tænke på prisen. Hvis du vil slippe for at sammenligne priser selv kan du også finde de online services der gør det gratis for dig. Der skal du blot indtaste hvad du vil have og så bliver du kontakte med tilbud på det du ønsker. Det vil i højere grad spare din tid. Før du ved af det har du alt hvad virksomheden skal bruge og du har brugt både mindre tid og mindre penge på hele processen.

Jeg ved ikke hvad mit behov er?

Hvis du ikke ved hvad behovet er, kan det være svært for dig at lave rammer for leverandøren. Du kan derfor vælge at ringe til en af de størrer leverandører og snakke med en af deres rådgivere, som kan fortælle dig hvad du har brug for. Det er naturligvis vigtigt at være opmærksom på at personens råd kan i en mindre grad være farvet af at de også sælger de produkter du ønsker og det er derfor vigtigt at være hård overfor rådgiveren.