Slip for rengøring – og spar samtidig penge (op til 30%)

Leder du efter privat rengøring? Så få 2-3 skarpe tilbud på billig rengøring i din by. På billig-rengoering.dk kan du – gratis og let – få 2-3 gode henvendelser fra seriøse rengøringsvirksomheder i din kommune, som er vilde efter gøre rent for dig. Det er ikke nødvendigvis nemt at finde den helt rigtige grundige rengøringshjælp. Hvordan kan man vide, om den pågældende er erfaren? For at være helt sikker på, at det rengøringsfirma du indgår aftale med, er erfaren og formår at påtage sig jobbet, bør du bestille flere tilbud. Ved at indhente kontakter fra adskillige grundige rengøringsfirmaer, opnår du et noget bedre overblik. Med et bedre overblik for du også med en vis sandsynlighed også en mere fordelagtig pris. Du kan både bestille tilbud på en enkelt rengøring eller på en fast aftale. En fast aftale indebærer at du får ordnet dit hjem for eksempel en gang om ugen.

Beskriv din rengøring opgave

Beskriv din opgave i formularen online på under tre minutter og indhent en fast seriøs pris på effektiv rengøring af dit hus fra grundige rengøringsfirmaer i din kommune. En professionel rengøring af din bolig består normalt af aftørring af støv og afvaskning af alle vandrette overflader, vask af gulve, afvaskning af dørkarme, dørhåndtag, vindueskarme og kontakter. I køkkenet afvaskes alle skabe samt køleskab, komfur, håndvask og øvrige hvidevarer. På toilettet rengøres badekar, håndvask, toilet og bruser. Spejle og overflader står skinnende blanke, når vores firmaer er færdige med din bolig.

Vores tilknyttede virksomheder tilbyder grundig privat rengøring med fokus på højeste kvalitet og til friske konkurrencedygtige priser. Har du brug for en rengjort bolig uden selv at skulle vaske og støvsuge? Så benyt denne gratis hjemmeside til at modtag 2-3 friske tilbud. Indtast dine rengøringsønsker så præcist som muligt i online skemaet, f.ex. kvadratmeter, antal værelser, tæpper, persienner og børn. Det gør det lettere for firmaerne at give dig et skarpt skræddersyet tilbud. Husk at denne service er fuldstændig gratis og uforpligtende. Tak for din interesse i vores tjeneste.

Seriøse partnere

Vores partnere er seriøse og billige rengøringsfirmaer, med mange års kompetence indenfor både privat og offentlig rengøring. Mange har allerede anvendt vores tjeneste og har tillid til os. Når du gennemser de fremsendte tilbud så husk at kontrollere at alle omkostninger er med. Check også gerne virksomhedernes referencer og score på f.eks. Trustpilot. Hvis du har brug for hovedrengøring for eksempel i forbindelse med en fraflytning af en lejlighed, så kan du på siden modtage 2-3 billige tilbud på netop flyttevask. En sådan flytterengøring omfatter normalt aftørring af vægge, vask af alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer både ude og inde, døre og lister og alle hjemmets sanitære installationer.

Rengøringsfirmaet tilpasser altid benyttelsen af rengøringsmidler og kemikalier til hver enkelte overflade og benytter kun professionelle produkter, som ikke skader dit hus. Få mindst 3 tilbud på ordentlig privat rengøring – gratis og let. Udfyld skemaet online allerede i dag!