Spar op til 25% på energi isolering af boligen

Spørgsmål om isolering

​Når man skal til at få tilbud på isolering af huset, garagen eller noget helt andet, dukker der en del tanker op. Hvilken type af isolering skal man vælge, skal det være udvendig isolering osv. Derudover ønsker man også professionalisme til billige penge. Når blot du lytter til isoleringsfirmaets råd vedrørende valg af isolering, bliver det et flot resultat hver gang. Endvidere vil en erfaren isoleringsmand nær dig også kunne levere tilbud omkring efterbehandling af de isolerede bygningsdele. Vi har loyale kunder, der igen og igen vender tilbage, når kvaliteten skal være i top.

Hvad koster energiisolering?

Hvad koster det at få efterisoleret? Hvad er den generelle timepris ved en isolatør? Hvordan finder du en potentiel isolatør, der samtidig ikke ruinerer dig? Gennemsnits timeprisen for isoleringsarbejde lyder på omkring 350,- kr. pr time men prisen kan naturligvis variere lidt. Derudover skal tillægges omkostningen til isoleringsmaterialerne. Det er basalt at få klarlagt om isoleringsfirmaet arbejder på normal timeløn eller pr m2 når du ses den første gang. Her kan du endvidere fornemme om isoleringsmanden er seriøs og dermed en, som du mener du har tiltro til. Tillid er alfa og omega når det drejer sig om at få udført reelt håndværksmæssigt job. Mange har tit den opfattelse, at mange håndværkere i fx Hørsholm tager en alt for høj timepris. Der er som følge deraf nogle, der benytter sig af ufaglært hjælp for at spare nogle penge. Det kan ofte resultere i at blive dyrere til sidst, såfremt arbejdet skal laves igen som et resultat af utilstrækkelig erfaring fra den isoleringsmand, der udfører opgaven.

Faglærte isolatører

Danske isolatører arbejder kontinuerligt på at stoppe den opfattelse og for at få kunderne til kun at benytte faglærte fagfolk, når en isoleringsopgave skal udføres. Det behøver sådan set ikke at koste en formue at få en dygtig isoleringsmand i Helsingør til at klare isoleringen. Vores firmaer kan håndtere alle opgaver. De finder den perfekte løsning hver gang. Isoleringsmændene hjælper gerne med alt eksempelvis planlægning og efterbehandling. Ingen opgaver er for små og ingen er for stor. Hver opgave er vigtig for vores isolatører og de vil kontinuerligt sikre, at udføre et resultat de kan garantere for.

Isolering af forskellige overflader

Din lokale isolatør arbejder på en bred vifte af forskelartede jobs. Isoleringsmanden har ofte bred erfaring indenfor fagområdet og har som følge deraf stor viden og praksis. Det gælder eksempelvis typer af isolering til forskellige overflader og alt andet, som hører under almindelige isoleringsopgaver. Du kan derudover støde på en effektiv isolatør, som har specialiseret sig indenfor specielle emner som for eksempel papirisolering eller isolering af krybekælder. Den isoleringsmand du får tilbud fra, bearbejder de mure, som skal energiisoleres. Der kan energiisoleres på mange slags overflader, for eksempel:

  • gips
  • plastic
  • træ