Spar flere penge på de kedelige ting

Er noget kedeligt, så kan du med høj sandsynlighed spare flere penge på området end du lige går og tænker på.

Dette er i hvert fald tilfældet med et område som forsikring.

Vi syntes det er ganske sjovt at prøve at spare penge når vi er nede og handle i supermarkedet. Det er i højere grad end mange områder et sted hvor der er gået sport i at forsøge at spare nogle kroner. Dette er helt sikkert en god ting, men der er andre områder hvor der faktisk er mindst lige så mange penge at spare uden du skal bruge særlig meget tid på at spare pengene.

Disse områder er henholdsvis forsikring og lån. Du sidder sikkert allerede og gaber en lille smule ved tanken om at skulle kigge på bankpapirer og forsikringspapirer, og dette er også grunden til at mange undlader at gøre noget ved det, selvom de fleste godt ved de burde. Selv samme er årsagen til at der er stor forskel i de priser som du skal betale for henholdsvis lån og forsikringer i de forskellige selskaber. Derfor er der en stor sandsynlighed for at du sidder og har en af de dyreste løsninger, hvilket betyder at du let kan spare mange tusinde kroner ved at skifte. Ja det er lidt kedeligt, men de mange penge du spare kan jo bruges på noget rigtig sjovt.

Spar penge på bilforsikring

Hvis du skal have et hurtigt område, som du bør tage fat i, så vil jeg nævne bilforsikringen. Bilforsikringer er de dyreste forsikringer for mange, og der kan være overraskende stor variation i priserne som de enkelte forsikringsselskaber tilbyder. Fornyligt valgte jeg selv at skifte forsikringsselskab, selvom jeg næsten lige havde fået bil og altså stadig havde en relativ ny forsikring, så var det muligt at få en forsikring der dækkede bedre og var mange hundrede kroner billigere. Før havde jeg kun haft den lovpligtige ansvarsforsikring, og nu fik jeg også kaskoforsikring og førerdækning til en pris der var lavere.

Hvis du får taget et tjek på alle dine forsikringer, så tør jeg næsten love dig at du vil spare flere tusinde kroner hvert eneste år. Derfor bør du ikke vente ret længe med at komme i gang med at spare på dette område. Du kan allerede i dag gå ind på denne hjemmeside og finde mere information.

Spar penge på lån

Vi har alle sammen lån. Nogle har boliglån, billån, kviklån og forbrugslån. Mens enkelte måske kun har et par af dem. De fleste har dog det til fældes at de kan spare væsentlige beløb ved at få undersøgt om de f.eks. bør skifte bank eller lave et samlelån. Hvis du har mange små kviklån, så kan det højst sandsynligt godt svare sig at få samlet alle disse lån i et større, men billigere lån.

Der er altså meget at spare, hvis du bare bruger lidt tid på det. Det er kedeligt, men så kedeligt er det faktisk heller ikke. God fornøjelse.