Undgå at gå konkurs, Klaus Garde Nielsen har flere gode råd…

KGN Consult er et firma, der er drevet af Klaus Garde Nielsen. Det holder til i England ved Essex, men rådgiver kunder om etablering og drift af virksomheder både i England og i Danmark. Der er også mulighed for at få noget at vide om off shore selskaber uden skat. Men det der er relativt nyt er Klaus’ firmas tilbud om at hjælpe virksomheder, som er ved at gå konkurs. Det kan ske på to måder. Enten hjælper han virksomheden ud af krisen, eller så sørger han for at konkursen giver så få negative virkninger som muligt for direktøren. KGN indsætter en ny midlertidig direktør så ejeren undgår at skulle i skifteretten. Dette kan spare ham for psykiske men, som ellers kunne fremkalde depression og problemer i familielivet. Samtidigt kan han nemmere låne penge i banker og finansiseringsinstitutter, da konkursen ikke direkte forbindes med ham. KGN Consult har hjemmesiderne kgn.dk og kgn.com.

Klaus Garde Nielsen er uddannet fra handelsskolen, og startede derefter i lære som købmand. Han fandt dog hurtigt ud af, at det var selvstændig han ville være. Det blev så til et firma ,der solgte fjernsyn, men avancen var ikke stor nok, og Klaus besluttede sig derfor til at importere fjernsyn i stedet for. Med det tjente han nok penge til at oprette en butik, der solgte radioer. Indtjeningen svigtede dog og Klaus gik konkurs. Det blev dog vendepunktet for ham, og da han siden kastede sig over ejendomshandel gik det forrygende. Flere ejendomme blev købt og solgt videre med fortjeneste. Det betød, at han efterhånden kunne flytte til England og oprette KGN Consult der. Det at Klaus gik konkurs, er blevet vendt til noget positivt, da han nu er i stand til at forstå hvor hårdt det kan være at gå konkurs. Der er ikke mange virksomheder der ude, som kan tilbyde samme rådgivning og kompetence på dette område.

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne, er det bare at gå ind på hjemmesiderne. Der vil du kunne få rådgivning om stort set alle aspekter om det at være selvstændig erhvervsdrivende. Finanskrisen har ramt Danmark hårdt, og selv om det ser ud til at være forbi, kan de økonomiske eftervirkninger betyde, at du må lukke din virksomhed. Der vil det være en god ide at kontakte Klaus Garde Nielsen før konkursen indtræffer. Så vil han få dig sikkert igennem krisen. Det er i hvert fald et forsøg værd.