Billigt babyudstyr

Er du gravid med dit første barn, ja så kan det være en jungle, når du skal ud og finde det rigtige udstyr. Ikke nok med det, men hvad skal man bruge og hvad koster det?

Vi vil i denne artikel ikke komme ind på alle aspekter, men vi vil komme ind på ”pris kontra kvalitet” på babytøj og tøj til børn, samt hvilke bleer der kan anbefales. Vi vil i artiklen løbende komme med korte udtalelser fra tidligere mødre, disse siger ofte mere omkring tingene end en ordinær tekst.

”Jeg prøvede rigtig mange forskellige bleer til min søn, da han blev født, blandt andet fordi vi havde fået så mange forskellige i de gratis babypakker”

Bedste Bleer

Man vil jo altid have forskellige præferencer, hvis man spørger tidligere forældre, både mht. til bleer og babytøj, tøj til børn. Ved libero, kan man få en startpakke bl.a. med bleer, og disse er ofte nogle af de eneste mærker man kan få til nyfødte, sammen med pampers. Derfor fortsætter mange med disse mærker til deres baby dreng eller pige indtil de er færdige med ble.

”Jeg vil ikke købe en masse bleer på forhånd og så brænde inde med dem hvis de sidder forfærdeligt”

Mange vil som sagt, tit hælde til de kendte mærke, men efter samtaler med mange forskellige forældre, da kommer det ofte an på pasformen til netop deres børn, og her kan bleer sidder forskelligt. Prøv dig eventuelt lidt frem, og lad være med at købe en kæmpe stak af en type bleer, hvis de nu sidder rigtigt dårligt.

Mange anbefaler Rema 1000´s bleer, ligesom bleer fra Lidl og Aldi er rigtig billige, men faktisk er af super god kvalitet. Vores anbefaling er derfor, at prøve Lidl, Rema 1000 eller Aldis bleer, når du er færdig med newborn bleerne. Du får meget mere for pengene og kvaliteten er mindst ligeså god som Pamper eller Libero (mange siger faktisk de er bedre).

”Derfor skiftede vi i de store størrelser til Vibelle fra Aldi, som vandt Forbrugerådets Tænks Test”

Billigste Babytøj

Ligesom med bleer, da er der ikke den store forskel på det dyre mærketøj og billigere mærker, hvad angår kvalitet. Der kan være fordele og ulemper ved begge, dog kan prisniveauet på de dyre mærker aldrig svare til at de skal være mange gange bedre, hvis man tog prisen som niveauet for kvaliteten.

”Hvis du vil have billigt babytøj, så prøv BabyKidz – de har altid lave priser og udsalg. Jeg har lige handlet der igen”

Der er mange måder hvorpå man kan finde godt og billigt babytøj. Selvfølgelig kan man altid bytte eller købe brugt, men er du ikke til denne metode, da kan man også finde godt og nyt babytøj til billige penge. Vi kan anbefale, at du køber billige bodystockings og sparkedragter, da de små jo hurtigt vokser ud af tøjet. Ligesom det er irriterende, at have givet 179,- for en mærkevare body, der har fået nogle pletter, der ikke kan vaskes af. Her vil mange erfarne forældre bare anbefale, at du skal købe lidt billigere ind, og nogle gange kan du være heldig – at kunne købe nye bodystockings til 20-25 kr. i udvalgte butikker, også gode mærker.

”Der er ikke den store forskel på kvaliteten af dyre og billige mærker, især fordi små børn bruger deres tøj så relativt kort tid at de nærmest ikke slider på det”