Glæd børnene og klæd dig ud som julemanden

Hvis du vil sikre glæden hos børnene juleaften, så skal du selvfølgelig sørge for at Julemanden kommer på besøg med gaverne.

Men nu er det ikke sikkert du kender Julemandens telefonnummer og lige kan få ham til at komme. Tilgengæld kan du jo så selv klæde dig ud som julemanden.

Her skal du dog lige passe på, at du ikke begår den fejl som rigtig mange gør rundt omkring. Mange fædre er set komme ind med nissehue på, en stor jakke og et par briller og så lege julemand. Den holder sq ikke. Der går nok ikke mange sekunder før at børnene har gennemskuet at det er far (eller onkel) der har klædt sig ud som julemanden.

Men vidste du, at du for nogle få hundrede kroner kan købe et rigtigt julemandskostume. Det koster ikke ret meget, men efterlader et super indtryk af at det rent faktisk ER Julemanden der er på besøg. Så behøver du slet ikke have noget af dit eget tøj synligt for børnene.

Jeg kan huske at jeg selv som barn, engang genkendte min egen far, pga. skoene. Det var virkelig dumt og så var alt det sjove jo ligesom spildt.

Så sørg nu for at bruge de 20-300 kroner som et julemandskostume koster og se helt perfekt ud til jul. Det er ikke den store udgift. Især når man tænker på at du måske kan bruge julemandskostumet i 5-8 år (alt efter hvornår børnene ikke synes det er sjovt længere).

Hvis du vil læse mere om julemandskostume, så er der på denne side, samlet et godt udvalg af julemandskostumer til gode priser.