Konfirmation

Man skal til en konfirmation og have en gave med – men hvad? Vi har samlet nogle sjove forslag til hvordan du kan skille dig ud, og samtidig komme med en helt unik og fantastisk gave til konfirmanden. Der er mulighed for at konfirmanden kan tage nogle venner og veninder med i studiet til nedenstående forslag, og hvor perfekt er det ikke at give dem et evigt minde sammen?

Hvad med at give et gavekort til en CD indspilning? Her kan konfirmanden sammen med venner og veninder, indspille deres helt egen CD i et high-tech studie med en professionel producer – med over 15 års erfaring fra den danske musikscene, med bl.a. Kristoffer August, Ida Björg og Tina Dickow. I kan vælge mellem vores 10.000 sange, som I så skal øve jer på i studiet, under kyndig vejledning af produceren. I skal herefter indspille kor på omkvædet, indspille vers 2 og 2, og til sidst vil produceren redigere og mixe resultatet som I selvfølgelig får lov til at høre igennem, inden der laves en CD til jer.
Går konfirmanden rundt med en sangstjerne gemt i sig, så er det helt perfekte valg at give et gavekort til sangundervisning. Her tages der udgangspunkt i konfirmandens nuværende niveau, og der øves sangteknik, vokal- og konsonantteknik, dynamik og musikalske udtryk. Det hele vil foregå i et high-tech lydstudie, under vejledning af en professionel producer der har over 15 års erfaring fra den danske musikscene. Der er mulighed for at indspille de sange, som på forhånd er valgt. Der vil blive lagt vægt på støtte og vejrtrækning, sangteknik og skalaer og intervaller.
Er konfirmanden musikalsk, så skal I vælge Rock-amok! Her er der virkelig mulighed for at slå sig løs på trommer og andre percussion instrumenter i vores high-tech studie. I har over 1.000 sange at vælge imellem på forhånd, hvorefter I bliver instrueret i trommerytmerne i studiet, så indspiller I kor på omkvædet, I indspiller i grupper og til sidst vil produceren redigere og mixe det færdige resultat. Når I har hørt resultatet, laves der en CD til jer som minde om konfirmandens Rock-amok oplevelse!
Er konfirmanden rigtig frisk og aktiv, så er det helt klart disco-dans vi vil anbefale. Her vil en professionel danseinstruktør undervise jer i disco-dansens ”moves” til de fede toner fra 70´erne og 80´erne. Her er alt der skal til for at gøre oplevelsen total, spejlvæg, fed belysning, suveræn lyd og den klassiske disko-kugle. I bliver først varmet op, så bliver I instrueret i disco-dans og forskellige trin og derefter skal I danse en koreografi som danseinstruktøren sammensætter til jer. I kan måske komme til at battle mod hinanden! Disco-dansen er umådelig populær, og en superfed måde at ”ryste” vennerne sammen på.
Er konfirmanden den næste ”Stjerne for en aften” så er det perfekte forslag nemlig Live-Scenen! Her skal konfirmanden sammen med sine venner skiftes til at være henholdsvis publikum og optrædende på scenen. Først skal I vælge én sang blandt vore 10.000, hvorefter I deles op i to hold. Hold 1 vil af vores professionelle producer blive vejledt i at optræde med sangen, og I holder så en generalprøve. Så holder hold 1 koncert for hold 2 – hvorefter I skifter plads, fra scene til publikum og vice versa. Hele konfirmations-selskabets koncert bliver optaget, og derefter mixet og mastret, og I får en CD med hjem til minde om jeres egen Live-scene-optræden.

Se mere her: konfirmation