Legeteltet til den billigste pris købte jeg her!

Jeg er ligesom alle andre forældre. Jeg elsker at gøre mine børn glade. Og det gør jeg selvfølgelig på mange forskellige måder i vores dagligdag. Men engang imellem gør jeg også noget ud over det sædvanlige. Og denne dag jeg snakker om var en af disse dage.

Jeg var en dag stødt på en artikel på nettet (kan ikke huske hvor), der beskrev hvor vigtigt det var at stimulere børns sanser og fantasi. Da dette var medårsag til hvor kreative væsner disse børn ville blive når de blev voksne. Og det kunne havde stor betydning for menneskes fremtid. Da det her krævede nogle voksne, der var i stand til, at bruge deres fantasi og kreativitet til at skabe noget. Og dette noget er det vi alle har brug for, hvis verden hele tiden skal udvikle sig.

Jeg kunne mærke at den artikel var noget, der havde sat noget i gang i mig i forhold til mine egne børn. Og jeg begyndte at gøre mig tanker omkring, at jeg som forældre også burde være lidt mere “streng” i forhold til, hvor meget mine børn måtte “lege” eller bruge en iPad i det daglige. Da denne måske ikke ville udfordre børnene på samme måder, som andre legetøjs redskaber måske ville og kunne.

Så med de tanker for øje, så havde jeg besluttet mig for, at købe et legetelt til børnene. Ja et der var stort nok til, at begge mine små vilde drenge kunne lege med det, uden at de skulle komme op og slås. Hvorvidt det var den ene der skulle kravle først ind i forhold til den anden.

Så med det for øje så søgte jeg lidt rundt på Google efter legetelte. Men er du klar over der findes mange forskellige slags. Da der er store og små, og mange med motiver på som Spiderman, prinsesser, thomas tog osv. Og priserne var lige så forskellige som alle størrelserne.

Men det jeg viste var, at jeg selvfølgelig gerne ville købe et billigt legetelt. Men det skulle også være et med noget størrelse på. Så begge mine drenge kunne lege sammen i det. Og måske også hvis de havde 1 eller 2 kammerater på besøg. Så det var altså et stort legetelt jeg ledte efter. Og børn elsker jo at kravle, og viste fra den artikel jeg havde læst, at det var sundt for børnene at kravle rundt, og sanse alt hvad de møder på deres vej med deres fingere og fødder. Så jeg sporede mig ind på, det skulle være et tunnel telt. Så jeg tog en søgning på Google med sætningen legetunnel til børn. Og der fandt jeg et legetelt med hele 3 indgange. Og det var et med en stor volume, der var til at tage at føle på. Ja der var faktisk også plads til 1 eller 2 af deres venner.

Så der er ingen tvivl om, at er du på kig efter et legetelt til dit barn eller børn. Så får du rigtig meget for pengene ved hopogleg. Som har rigtig mange fine legetelte til enhver pung. Og så er der gratis fragt på alle deres forsendelser. Så det er jo værd at tage med i disse tider, hvor man nogle steder nemt kan komme af med 70kr for sådan en forsendelse.