Livretter

I denne post vil jeg nævne nogle af mine yndlingsretter. Mange folk har vidt forskellige yndlingsretter. Jeg har 3 livretter og dem vil jeg kort nævne her. Jeg vil opfordre dig til i kommentarerne skrive hvad dine yndlingsretter er.

Ribbensteg

En helt normal flæskesteg med kartofler er nu det det bedste. Der findes mange moderne opskrifter på flæskesteg, men jeg foretrækker nu en helt almindelig opskrift på ribbensteg.
Når man serverer flæskesteg, så er jeg helt vild med at pifte det lidt op med tyttebær. Det smager bare så godt.

Hotdogs

Rigtige hotdogs fra en rigtig pølsevogn, er bare super godt. Den adskiller sig lidt fra de to andre, da man ikke lige laver det derhjemme. Man kan godt, men jeg foretrækker altså dem fra pølsevognen. De kan altså noget specielt. Pølserne skal være godt grillede og have det helt rigtige bid. Så er jeg bare solgt.

Pandekager

Pandekager er jeg også bare helt tosset med. Det er jo mest for børn, men ældre kan altså også spise det. Jeg elsker at eksperimentere, og der findes bare så mange opskrifter på pandekager.
Jeg synes rigtig godt om at spise pandekager til aftensmad. Det smager bare for godt. Pandekager kan bruges i så mange sammenhænge.