Sådan finder du billige Nespresso kapsler

Der er mange former for kapsler, der er kompatible med Nespresso maskinerne. De helt originale kapsler findes i 16 varianter, men er svære at få fingrene i. Samtidig er deres priser, højere end de billige kopi kapsler.

Alle mennesker har hver deres præferencer, men der er generel enighed om at de originale Nespresso kapsler smager bedst og dem skal du købe på deres egne hjemmeside på Nespresso.com/dk.

Der er dog ikke tale om billige Nespresso kapsler, tværtimod, så flere kaffeshops online tilbyder billige efterligninger. De kan typisk købes til priser på 2 – 2,5 kr. pr. kapsel.

Et endnu billigere alternativ er de genanvendelige kaffekapsler, som du selv kan fylde. Det kan spare dig mange penge, men kræver et godt kendskab til kaffebønner, for at give et velsmagende resultat.

Vejen til at finde billige Nespresso kapsler afhænger meget af dine præferencer og nu har du fået kendskab til to billige muligheder.

Undersøg nettet og find den billigste udbyder

Det er altid en god idé at undersøge nettet og dets udbydere, uanset hvilken form for kaffekapsler du leder efter. Det er nemlig med til at styrke dine chancer for at finde de laveste priser.

Mange danskere vælger de billige efterligninger af de originale, da de er markant billigere og fortsat giver en velsmagende kop kaffe.

Ønsker du at finde denne type kapsler fra Nespresso til en billig penge, bør du købe større mængder eller udnytte de tilbud du støder på.

En vurdering af Nespresso kapsler

Originale Nespresso kapsler har generel en god smagskvalitet og en klar styrke ved de mange kaffekapsler, er deres store fleksibilitet. Der findes nemlig mange forskellige varianter, der har hver deres egenskaber.

Pure Origine

Pure Origine præsenterer Indien, Columbia og Brasilien og er lavet af kaffe i høj kvalitet. Priserne på disse kapsler er derfor lidt højere.

Lungos

Lungos kapslerne er derimod lavet af langristede kaffebønner, som via lav varme er blevet produceret til at give kaffedrikkeren en blid smag.

Decaffeinatos

De eneste Nespresso kapsler uden koffein og et oplagt valg, hvis du skal have kaffe om aftenen og gerne vil kunne sove.

Espressos

Espressos er kategorien med flest varianter, 7 helt præcist. Det er klassiske espresso kapsler i forskellige styrker.

 

Kaffeproducenterne er blevet dygtige til at ramme bredt, når de udvikler smagsvarianter og kaffekapsler. Det gælder om at ramme alle behov, for at få en bred målgruppe.

Et område hvor kapsler fra Nespresso dog står svagt, er for de kaffedrikkere der foretrækker mælk i kaffen. Varianter som Cappuccino og Latte Macchiato indeholder mælk, men du finder ikke denne type kapsler fra Nespresso.

Du har naturligvis selv mulighed for at tilføje mælk i kaffen, men det er ikke en del af den kop kaffe du laver.