Opbevaringskasser til hjemmet – Bedroller til under sengen

Hvem kender ikke det, at de er ved at rydde ud i boligen, da formålet er at skabe noget mere plads i hjemmet. Og så få smidt noget ud, man alligevel aldrig bruger.
Det jeg har fundet ud af er, at ved at købe nogle smarte opbevaringskasser, samt nogle bedrollers man kan køre ind under sengen, hvori man har placeret nogle af konens 50 par sko. Så får man pludselig en gang og garderobe, hvor der pludselig er plads til andet end konens sko. Dejligt!

Overvejelser inden køb af opbevaringskasser

Der hvor du har brug for opbevaringskasser. Der måler du bredde, dybde og højde. Og så leder du efter opbevaringskasser eller bedroller der opfylder disse krav. Da det er rigtig træls af få bestilt nogen kasser der viser sig at være for høje.

Opbevaringskasser med eller uden låg

Inden du begynder at lede på internettet er det selvfølgelig vigtigt at du har besluttet dig for om disse opbevaringskasser skal være med eller uden låg.

Min egen erfaring er. At hvis man skal bruge kasserne i dagligdagen. altså hvor man tit har brug for at tage noget op og putte noget ned i kasserne som f.eks. sengetøj. Så kan det måske være en god ide at vælge nogle kasser uden låg. Dog skal man lige have i tankerne om de ting der skal være i kasserne kan tåle der kommer lidt støv til. For det vil der gøre hvis man bruger opbevaringskasser uden låg. Så hvis man køber en bedroller til under sengen. Som skal bruges til nogle af konens fine sko. Så er det helt sikkert det skal være en opbevaringskasse med låg. Så der ikke kommer støv til disse sko. For så ender det bare med at når man endelig skal bruge et par sko. Så skal man også til at pudse dem først. Og det vil man jo helst undgå. Opbevaringskasser lavet i træ

Opbevaringskasser lavet i træ

Som du nok ved kan opbevaringskasser bruges til mange forskellige ting. Jeg har f.eks. fundet nogen som er lavet i træ. Med et rigtig flot rustik look. Som man f.eks. kan bruge som blomster kasser hvis man hjemmet til det. Det kan være man har en gang med flise gulv. Og så vil jeg mene at sådan en træ opbevaringskasse med hjul med et par blomster i ville være anderledes i forhold til hvad ens naboer har og som giver et rigtig flot resultat.