Oplevelsesgaver

Musikken brager igennem til et kendt 80’er hits, og både børn og voksne mødes ude på dansegulvet. Omkvædet går i gang, og med ét skifter den ellers ubemærkede halvanden meter høje stang midt på dansegulvet sit tidligere bløde, næsten rolige lys ud med et vildt lysshow, man ellers kun ville opleve på natklubbens diskotek. Efter omkvædet ændres sangens tempo endnu en gang og det halvanden meter høje lysdiskotek skifter igen sit bragende vilde lysshow til fordel for det tidligere rolige, bløde lys. Fødselaren danser dog ubekymret videre, da lysdiskoteket, Party Pole, er sat op til at kunne passe sig selv og følge musikkens tempo. 50-års fødselsdagsfesten, der er arrangeret som en overraskelse af de nærmeste venner og familie, er alle gået sammen, og har givet hver deres oplevelsesgaver som en del til festen. Lysdiskoteket, Party Pole, der er en af disse oplevelsesgaver, er lejet for én dag og sat op, inden 80’er tema festen, imens fødselaren var på resturant med familien.

Efter en mindre pause med nogle forfriskninger dukker en tilsyneladende ukendt kvinde op. Det viser sig dog, at hun er danseinstruktør, og skal undervise i en times disco dans, endnu en af de oplevelsesgaver der er blevet arrangeret til festen. Der uddeles leggings i forskellige farver, benvarmere og pandebånd i bedste 80’er stil til alle deltagerne. Efter opvarmningen går træningen til koregrafien ellers i gang og på trods af nogle mindre pust og lidt efterjustering af tøjet, følger de selv de mest ukoordinerede med. Ironisk nok ender de to, der startede timen ud med at påstå, at de hverken kunne finde ud af det eller klare det alligevel med at udfordre hinanden til et ’dance off’ i disco dans. Efter den endte time er alle deltagerne blevet overbevist om, at det helt klart er en af de mest udsædvanlige og sjove oplevelsegaver, de har nogensinde har prøvet. Efter instruktøren er gået, bliver lyset igen slukket, og festens Party Pole påbegynder igen sit imponerende lysdiskotek. De som ikke lige tager en forlænget pause, løber igen ud på dansegulvet, hvor de fleste bliver, lige indtil festen slutter.

Hvis du også kunne tænke dig at krydre din venner eller familes fødselsdagsfest med noget særligt, så vil en eller flere usædvanlige og anderledes oplevelsesgaver helt sikkert bringe glæde for alle og blive husket, også længe efter festens Party Pole er blevet afleveret igen.

Har du lyst til at finde flere sjove og underholdende oplevelsesgaver, så kan du se mere på: Oplevelsesgaver