Parterapi hos dit imagocenter – Med jer og samtalen i fokus

Har dig og din partner brug for parterapi? Føler du at jeres situation er svær? Så kan vi hjælpe dig!

Hos Dansk imagocenter hjælper vi nemlig dig og din partner med at få gnisten tilbage som i havde en gang.

Hos os er det nemlig samtalen mellem jer der er i fokus. Dertil hjælper vi med værktøjer så i kan være forberedt næste gang i kommer ud i situationer som disse.

Hvad er imago parterapi og hvorfor gør man det?

På et eller andet tidspunkt i deres forhold oplever par ofte, at de kæmper med vrede og chok, fortvivlelse og tristhed. Nogle er nygifte og kan ikke forstå, hvordan de er styrtet ned fra højderne af kærlighed og ære til et sump af håbløshed og konflikt. Andre har været gift i mange år, og selvom de har slog sammen – i ro eller storm – er deres dage med vin og roser en svag hukommelse.

Selvom livet derhjemme er relativt fredeligt, beklager par, at de ikke har ”noget til fælles mere”. Og så fører de en skuffet eller vred sameksistens, hver med deres egne venner og interesser, i et ægteskab af bekvemmelighed eller et arrangement, de udholder “af hensyn til børnene.” Knuste drømme, uanset hvilken form de antager, er smertefulde.

Men der er håb. Faktisk opstår smerten og konflikten i engagerede forhold ikke på grund af manglende kærlighed til vores partnere, men på grund af en misforståelse af, hvad kærlighedsforhold handler om. Din konflikt kan være selve brændstoffet for den opfyldelse, du søger.

Hvorfor forelsker vi os? Hvad sker der virkelig, når vi falder i – og ud af – kærlighed? Hvad sker der virkelig, når par kæmper? For at få indsigt i den skjulte dagsorden for et forhold er vi nødt til at se på den komplekse proces med menneskelig vækst og udvikling, og hvordan vi mennesker passer ind i den større tingordning.

Har du flere spørgsmål omkring hvilke terapiformer vi tilbyder? så kontakt os gerne via vores hjemmeside!