Sådan laver du en skattejagt for børn

Skattejagt for børn – når der skal være børnefødselsdag og fest

En sommerfest med familien, eller en “vild” børnefødselsdag. Prøv en skattejagt, et mordmysterium eller en af vores mange quiz’er.

Spar din tid, få en fuld færdig skattejagt til børnefødselsdagen. En skattejagt til pirater eller en der henvender sig til princesser, få en nemmere børnefødselsdag …

Find gratis inspiration til din næste fest og den helt rigtige aktivitet, så huskes festen længe …

Her på siderne finder du Invitationskort og mobil skattejagter til en børnefødselsdag for børn i alderen 5-11. Ligeledes 15 festlege til sommerfesten eller prøv et mordmysterium til den næste julefrokost.

De mest populære skattejagter, tips til mad og tema for skattejagten

Hvilken skattejagt er bedst? Hvilket tema skal man vælge? Hvad skal børnene have at spise? Hvilke lege er sjovest?

børnefødselsdag, Halloween eller sommerfesten for hele familien. Find den sjoveste underholdning, uanset om det er for pirater eller prinsesser. Alle finder en skattejagt til børnefødselsdag uforglemmelig når i fandt tema og underholdning her.

Uhyggelige opskrifter og kostumer, samt skattejagter for børn til Halloween – 31. oktober Allehelgensaften.

Som altid har vi uhyggelige ting til din halloweenfest, tør du se med her. Halloweenaften står i uhyggens tegn, hvor meget mod du?

  1. oktober så er det “All Hallow’s Eve” eller Halloween. Skal vi lave et kostume, eller finde på noget helt andet. Find dine ideer til Halloween her!

Halloween er en voksende tradition i Danmark. Hos Grapevine.dk får du en masse ideer til halloweenopskrifter, du kunne tænke dig til en uhyggelig Halloween.

Halloween fejres i dag efter den amerikanske tradition, der kendes som som Halloween. Dette er en stor tradition i USA, og voksende i Danmark, hvor der bliver gjort meget ud af udsmykning og udklædning i form af tilbehør til aftenen og skrækindjagende kostumer.

Det har taget lang tid for os, at få øjnene op for denne højtid, men nu er den gået til, at blive lige så fejret som fastelavn.

Her finder du inspiration og ideer til det perfekte Halloween kostume, til lige netop dit behov.

Halloween oprinder fra et mere end 2000 år gammelt keltisk ritual og har udviklet sig til i dag især at være en slags amerikansk fastelavn, hvor udklædte børn går og tigger slik fra dør-til-dør.
En festdag for spøgelser, hekse, skeletter, riddere og alverdens andre kostumer og udklædning.

Søger du Halloween skattejagter, opskrifter, kostumer, udsmykning eller andet tilbehør til en festlig Halloween, så finder du det hos grapevine.dk

Voksne går også meget op i halloween, det er ikke kun børnene, de voksne samles gerne med naboer og spiser i aftenens anledning. Hvis vejret tillader det, sidder de ude med store skåle og kurve fyldt med slik, parat til at modtage aftenens “ubudne”gæster. Nogle giver også børnene en god forskrækkelse ved pludselig at sende røgtåger hen over dem, tænde blinkende lys eller skræmmende musik, når børnene nærmer sig slikket.

Andre voksne klæder sig ud som monstre og springer uvarslet frem. Alle, der kan komme af sted med det, skræmmer hinanden til halloween.