Sådan lindres psoriasis med argan olie

Du kan anvende arganolie som bodylotion

Som start på din psoriasis behandling og komme tilbage til smuk og ren hud hurtigst muligt!

Sådan gør du, hvis din krop er blevet påvirket af psoriasis. Hvis du kender en, eller selv lider af psoriasis, så bør du vide, at denne sygdom ikke kan helbredes. Det er en almindelig sygdom, men har ingen helbredelse. Til gengæld er der flere måder til at reducere kendetegnende på denne generende hudsygdom. Psoriasis er blevet meget almindelig i dag. En af grundende til at Argan olie er så effektiv, er rigdommen af A og E-vitamin, desuden er den også proppet med anti-oxidanter, Omega 6 fedtsyrer og linolsyre. Undersøgelser beviser at den fugtiggør huden samt forhindrer betændelse, forhindrer ældning og udtørring.

Hvis du søger en creme og en håndsæbe som også er tilgængelig til at hjælpe dig i denne situation, Argan olie får du her.

Når du tager et brusebad kan du rense din krop med Zahra argan olie og lindre smerter i dine hudceller og slippe for døde hudceller. Den sæbe, som du kan bruge til behandling af psoriasis er håndpresset argan olie.

Når du starter med at bruge argan olie mod psoriasis, så vil du mærke en mindre lindring af både kløe og smerte, prøv dig frem med mængden af argan olie, men mere er ikke nødvendigvis bedre. Masser gerne stederne med udbrud flere gange dagligt.

Forebyg Psoriasis med en omlægning af livsstil

Psoriasis kan behandles med Argan Olie, men der er også visse livsstilsfaktorer, der kan forværre graden af psoriasis. Tilbagevendende stress kan forværre psoriasis. Få en masse hvile og se på områder der kan afstresse hverdagen, åndedrætsøvelser, der anvendes i både meditation og yoga, kan hjælpe med at mindske stressniveauet og forbedre synet på livet.

Doser en lille mængde argan olie i hænderne, eller direkte på det angrebne område, der skal behandles. Fordel olien i et tyndt lag på begge hænder.
Masser med runde og bløde bevægelser arganolie ind i håret eller huden. Husk det skal være et tyndt jævnt lag.
Lad olien tørre i 5-10 minutter. Husk den skal ikke vaskes af efterfølgende, da argan olien skal have lov til at virke
Plejen er slut. Denne kan gentages op til flere gange dagligt, men antallet af behandlinger afhænger af, hvor svært Psoriasis udbrudet er.

Nogle vil opleve, at psoriasis problemerne næsten forsvinder, mens andre kun mærker få ændringer. Vi kan ikke rådgive og guide dig konkret, da vi ikke kender dine proriasis genvordigheder, hvilket kun lægen gør. Derfor kan vi kun anbefale, at alle der lider af psoriasis, kun anvender olien efter henvendelse til lægen. Det er mest fornuftigt, og din læge/Dermatolog kender sygdommen bedre, end vi gør eller kommer til. Derfor vil din læge bedre kunne tage handling, hvis behandlingen med argan olie ikke går, som forventet.

Comments

  1. Jeg prøvede denne Argan olie fra Arganista https://arganista.dk/91-4-x-100ml-ren-arganolie.html

    Egentligt, tænkte jeg, at det var et “overkøb”, men tænkte også på et par andre i familien der kunne have brug for den 😉

    Efter kun 1 måneds behandling, efter deres beskrivelse på https://arganista.dk/blog/18_behandling-af-psoriasis.html kunne jeg mærke en tydelig formindskelse af mine psoriasis udbrud. Skal så indrømme at jeg også skar lidt ned på fedtholdige fødevarer og tog Stress situationer, mere overfladisk i denne periode, men tilsammen fik jeg et rigtigt godt resultat ud af denne brug.

  2. Pete Guldager skriver

    Har netop fået en skægserum fra Arganista, nu kan konen ikke holde fingrene væk fra mit skæg.
    Før var hun ellers indstillet på at det skulle fjernes 😀