Skal du flytte fra det centrale københavn?

Mange vælger at flytte lidt væk fra det centrale København så snart de får børn og skal til at starte en familie. Men hvor skal man flytte hen? Et godt bud vil være Valby, så er du stadig i Københavnområdet, og du slipper for den meget travle og hektiske byliv i Københavns centrum.

Hvad er Valby kendt for? 

Ud over Valby bakke, som der også er lavet en sang om for ikke så længe siden af Tue West, så er der også her Zoo-tårnet står. Samtidig udgør byen også en stor del af det verdenskendte øl, Carlsberg, hvilket er placeret i bydelen. Nordisk films studier har hovedsæde i byen, hvor mange danske og velkendte film er produceret, og den seneste succes de har produceret, er den psykologiske thriller “Den Skyldige” med skuespilleren Gustav Möller i hovedrollen. Filmen er blevet solgt til mere end 90 lande og her hjemme solgte den næsten ligeså mange billetter på dens premieredag som blockbusteren Jurassic World 2: Forbidden Kingdom. Ellers har filmproduktioner som Olsen-banden, Matador og Midt om natten deres udspring i Valby, film fra den afdøde instruktør Erik Balling, der har givet os mange gode filmproduktioner gennem årene.

Generelt om bebyggelsen i Valby

Valby er nogenlunde lige fordelt mellem etagebyggerier og villakvarterer, der kendetegner et storbys område. Der er utallige af boliger og lækre lejligheder at finde, og Rosenhaven i Valby er et skønt syn i byen, og et sted værd at besøge mindst en gang – hvis ikke flere. Derfor er mulighederne rige for at flytte hertil uanset om man ønsker at stifte familie eller skal være studerende i den centrale del af København med mulighed for offentlig transport. Med den rette hjælp vil du kunne finde den ideelle bolig herinde, og du vil stadig kunne opleve det berigende liv ved at leve i storbyen. Valby er et godt sted at være tilflytter med de mange muligheder for sociale arrangementer i byen og dens byliv i det hele taget.

 

Få hjælp til at finde din nye bolig med Realmæglerne i Valby

Ejendomsmæglerne fra Realmæglerne Valby kender til byens mange skatte og de er velkendte i byens aktiviteter og byliv, da de selv er bosiddende i området, hvor de har fået deres store kendskab fra. Hvem kender byen bedre end byens borgere. Derfor vil de sikkert kunne hjælpe dig med at finde det rette område, hvor du bør blive bosiddende, samt den rette boligløsning. Hvis du ønsker at flytte til Valby, kan du besøge dem her.