Test af børnecykler fra PUKY

Vi har testet trehjulet cykler og løbecykler til børn fra mærket PUKY, der efter sigende er et meget kvalitetsmærke.

Når man ved første øjekast kigger på cyklen, ligner det bestemt også en kvalitetscykel.

Disse PUKY cykler til børn er lavet i et trykt stabilt jern materiale, hvor styr er sammensat med stellet. Cyklen består der 5 dele, nemlig stellet af jern, styret af jern, hjul i stærkt plastik med Soft-komfortdæk (så du glem alt om punkterede dæk, de gennemtestede EVA-dæk er punkterfri og endda lettere end sammenlignlige luftdæk) og sædet/stå brættet af plastik. Allrede ved følelse af dette udvalgte materiale, fornemmer man også kvaliteten.

Sædet og styret kan justeres i højden, så de passer enhver størrelse.

Så materialet er bestemt kvalitet, men holder det så?

Faktisk er cyklerne fra PUKY produkter der holder i mange år, og faktisk går i generationer. Det fortæller lidt om hvor god kvalitet det er.

Ved et test af en løbecykel fra PUKY viser, at det faktisk er en rigtig god cykel, og holder til barnets handlinger, og er virkelig skabt som et kvalitetsprodukt med et moderne design. Der er ingen tvivl om, at man får rigtig meget kvalitet for pengene.

Vi har købt vores løbecykel på www.abeleg.dk, der har 7 forskellige slags cykler fra PUKY. Dem kan du finde her – http://www.abeleg.dk/produkt-kategori/leg-udenfor/cykler/.

Så løbecyklen tilbyder PUKY et spændende alternativ til det klassiske løbehjul. På en helt ny måde kan børn, allerede fra ca. 2 år, træne balanceevnen og få en mere sikker følelse, fordi de ved hver bevægelse berører jorden.

Den trehjulede cykel er en god cykel til at få de små, til at lære følelsen af at gå. Sæt barnet op på cyklen, og lad ham/hende selv udforske hvad han skal. Det træner ham/hende i at bevæge benene rigtigt samt holde balancen.