Trælegetøj fra Hape, det er in!

Flot trælegetøj af den bedste kvalitet og i fede farver!

Vi har testet trælegetøjet fra Hape, og er meget positive over kvaliteten! Ingen tvivl om, at det er noget der holder, og kan holde til at blive tabt og rykket lidt i.

Det flotte trælegetøj fra Hape, er en af verdens største producenter af trælegetøj af bæredygtigt materiale. Virksomheden blev stiftet i 1986, har over 1000 ansatte og sælger til mere end 50 lande! Den erfaring de har bag sig, er ikke at spøge med!

Både alle deres madvarer, men også deres små figurer, værelser, kæledyr og alt det andet tilbehør til dukkehuset fra Hape er lavet i bæredygtigt design og skiller sig bestemt ud. Deres produkter har nogle iøjnefaldende farver og rigtig flot design.

Overvejer du et dukkehus?

Så se Hape’s dukkehus! Her kan du 100% selv indrette både hvordan din stue skal se ud, hvilken farve, men også hvilket rum i dukkehuset det skal være i! Køkken, spisestue, børneværelse, badeværelse, alt findes til dit dukkehus fra Hape.

Vi har fundet en hjemmeside, der sælger trælegetøjet fra Hape til en god pris. Hjemmesiden hedder www.ABELEG.DK,og sælger kvalitetslegetøj til børn. Så hvis ikke trælegetøjet er noget, så kan du helt sikkert finde noget andet på deres nemme hjemmeside – www.ABELEG.DK.