FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Her på siden har vi samlet en række spørgsmål omkring brugen af Artikeldatabasen.dk. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her, så spørg på vores kontakt side her.

Hvem kan oprette sig som forfatter på Artikeldatabasen.dk?

Alle kan oprette sig som forfatter på Artikeldatabasen.dk. Der er hverken krav til alder, køn eller professionel baggrund. Det eneste der i denne sammenhæng kræves er at artiklerne bliver skrevet på dansk og at man kan skrive i en vis kvalitet (uden alt for mange stavefejl m.m.).

Koster det noget at blive forfatter på Artikeldatabasen.dk?

Det er gratis at blive forfatter på Artikeldatabasen.dk og det er ligeledes gratis at få sine artikler publiceret. Du løber derfor ingen økonomisk risiko ved at oprette dig og tilføje nogle artikler.

Hvad menes der med at artiklen skal være unik?

En del af vores regler omkring artiklerne er at artiklen skal være unik. Dermed menes det at artiklen er skrevet direkte til Artikeldatabasen.dk, og derfor ikke forefindes på andre sider på internettet. Det er derfor imod Artikeldatabasen.dks regler at tilføje sin artikel til flere artikeldatabaser, eller genbruge en artikel fra sin egen hjemmeside eller andre ting.

På Artikeldatabasen.dk ønsker vi kun at have unikt indhold, som kun kan findes på denne side. Vi tjekker alle artikler der bliver tilføjet, så venligst lad være med at tilføje artikler som er udgivet på andre sider.

Vi tjekker desuden løbende artikler der allerede er tilføjet, om de skulle dukke op andre steder. Gør de det, fjernes artiklen omgående fra Artikeldatabasen.dk.

Jeg vil gerne tilføje en artikel på Artikeldatabasen.dk. Hvordan gør jeg det?

Det er faktisk meget let. Følg denne trin for trin beskrivelse og du vil have tilføjet din artikel på kun få minutter:

  1. Læs disse regler for tilføjelse af artikler
  2. Opret dig som forfatter her og bekræft din oprettelse på din mail
  3. Log ind her, gå til menupunktet indlæg og klik på “Tilføj nyt”
  4. Skriv din artikel og tryk på “Send til gennemkig” i højre side

Nu er din artikel indsendt til vores administration og vil blive gennemgået hurtigst muligt. Så snart din artikel er godkendt, vil den blive publiceret af vores administrator og den vil nu kunne ses af alle.
Det var det hele 🙂