3 Sjove ideer til en Polterabend

En polterabend skal være sjov, underholdende og ikke mindst mindeværdi. De fleste vil gerne give den lidt gas uden, at hele arrangementet går over og bliver den virkelig udgave af “Tømmermænd i Vegas”.

I denne artikel vil jeg komme med mine 3 bud på sjove aktiviteter til en polterabend, der vil få jer til at skraldgrine og der giver nogle super fantastiske timer for ikke at snakke om de fedeste billeder, der kan komme ud af hele dette foretagende.

 1. Bumperballs

  Bumperballs bruges til at spille Bumperfodbold. Det er en aktivitet, der virkelig er slået igennem herhjemme i 2014 og har siden da været en af de “hotteste” aktiviteter til en polterabend. Deltagerne bliver iført en oppustet bumperbold (Ø150 cm), hvorefter man spiller fodbold. Disse bolde gør det en del svære at spille fodbold og skabe en masse små sjove indslag.

  “I bumperfodbold er det lidt svært at takle hinanden, men det gør bare det hele meget sjovere – Vil man have bolden, så må man jo skubbe den anden person væk!”

 2. Bungee run

  Bungee Run er tit blevet overset i Polterabend sammenhæng, hvilket er synd, da det er en forholdsvis billig aktivitet i forhold til Bungeejump og Bungeebasket. Bungee Run er en 12 meter lang aktivitet, der er opdelt i 2 baner, hvor der i hver side er 2 bungeesnore (Elastiskesnore) som man spændes fast i. Det gælder om at løbe så langt frem på banen, som man kan og sætte en velcropude fast inden man bliver trukket baglæns igen. Vinderen er den person af de 2 personer der dyster det får sat en velcropude fast længst fremme på banen.

  “Netop som man tror man har god fremdrift, så bliver man pludselig trukket tilbage – Det er ufattelig underholdende og helt sikkert et sjovt indslag.”

 3. Sumodragter

  Sumodragter er en af de helt store klassikere fra udlejningsbranchen. Hvilket nok skyldes, at de kan benyttes til mange forskellige typer aktiviteter også ser man jo ret fjollet ud i sådan en dragt.

  Nogle af de typiske aktiviteter man benytter sumodragterne til, er Sumobrydning, Sumostafet og Sumofodbold. Men mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser.

  “Man kan ikke andet end at grine fra den første person hopper i en dragt til man er færdig med aktiviteten! – Det er helt utroligt, hvor meget sjov man kan få ud sådan et par klodset dragter”

 

Disse 3 aktiviteter kan stort set lejes i alle større byer i Danmark, samt der ikke er langt til den nærmeste udlejer næsten ligemeget, hvor man er bosat, hvilket jo helt klart er med til at holde transportudgifterne nede.