50 års fødselsdag

Når man fylder 50 år, skal det naturligvis fejres med en speciel fest. Da en 50 års fødselsdag er en unik begivenhed er det nærliggende at holde en sjov og anderledes fødselsdagsfest. Hos Fødselsdagsfest.com kan man finde mange sjove, spændende og anderledes idéer og inspiration til hvordan man kan gøre sin 50 års fødselsdag hele speciel. På hjemmesiden kan man også finde inspiration, idéer og sjove lege som passer til en 50 års fødselsdag. Der ønskes at bidrages med en sjov og hyggelig stemning, hvor den personlige oplevelse er i fokus

En sjov og underholdende aktivitet som man kan lave til sin 50 års fødselsdag er Disco dans. Dette er en sjov og god måde at ryste folk sammen på, vil kunne give de enkelte aktører en anderledes og sjov oplevelse. Denne aktivitet har længe været et populært og et stort hit til  en 50 års fødselsdag, hvor musikken bringer en tilbage til 70erne og 80erne. Denne aktivitet er et rigtig underholdende indslag til en hver fødselsdagsfest. Alle festens gæster kan få rørt sig, sunget og danset igennem. Disco dans aktiviteten vil kunne være bidragende til en god feststemning, samt at skabe en sjov og hyggelig fest atmosfærer. Eventet er en god feststarter og er godt til at få smilet frem hos aktørernde.

Disco dansen foregår på den måde at først laver lidt let opvarmning, så man ikke er stiv i muskler og led. Herefter vil danse instruktøren giver instrukser og forskellige trin som skal bruges til disco dansen. Efterfølgende vil der blive øvet nogle få koreografier, hvor deltagerne danser sammen i samlet flok. Efter at have øvet de forskellige trin og koreografier, kan der eventuelt “battles” mod hinanden for at se hvem er konge eller dronning af dansegulvet.

Vores disco dansestudie har fede lyseffekter, spejle, og selvfølgelig en diskokugle. Deltagerne vil blive instrueret af vores dygtige danseinstruktør. Selve Disco dansen tager omkring 1 time. Ydermere er vores lydstudie en af de førende i københavnsområdet og alt udstyr er af højeste kvalitet. Det er også muligt at lave disco dans aktiviteten på kundens adresse efter aftale.

Samtlige af festens gæster vil kunne få rørt sig, sunget og danset igennem. Disco dans aktiviteten vil bl.a. kunne være bidragende til en god feststemning, samt at skabe en sjov og hyggelig fest atmosfærer. Disco dans er en aktivitet som er god til at sætte gang i festen og er godt til at få smilet frem hos de enkelte deltagerne.

Se mere på: 50 års fødselsdag