Billeje er billigere i Flensborg

Hver sommer er der mange danskere der kører sydpå i egen bil, men hvad der desværre ikke er så mange der ved er, at det er muligt at leje en lækker nyere Mercedes eller BMW billigere end de kan kører i deres egen bil.

Billeje i Flensborg er svaret. På grund af de lave tyske priser på biler, så er det muligt for biludlejningsselskaberne er udleje deres biler til priser der ligger langt under hvad det koster i slidtage og værditab på din bil med danske nummerplader. Heldigvis er der langt flere der får øjene op for, at denne form for billeje er den langt billigste måde at kører på ferie sydpå.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du lejer en bil i Tyskland, så må du ikke køre ind i Danmark i bilen, du må kun kører i alle andre lande end Danmark. Hvis du lejer en stor luksus bil, så skal du også være opmærksom på forsikringsforhold hvis du har planer om at kører ind i nogle lande specielt i østeuropa. hvis det har planer om at kører over i Østeuropa, så er det en rigtig god idé, at forhører dig hos udlejningsselskabet der formidler billeje i Tyskland

Rigtig god tur, og husk på, at alle de penge du sparer på billeje i Tyskland, dem kan du bruge på din ferie – Det er da meget sjovere.