Brug for hjælp til at komme i gang med træningen?

Begyndelsen på nye ting kan være lette, men mange finder det meget svært at komme i gang med træningen. Mange danskere oplever at de har svært ved at finde tid til at træne i hverdagen, særligt efter en lang arbejdsdag, hvor man efterfølgende skal hjem til børnene og lave aftensmad. Det hele kan virke meget overvældende, hvis man starter lige på og hårdt. Også selvom mange kommer i gang; formår mange ikke at vedligeholde deres arrangement over en længere periode, og det kan der være forskellige årsager til. Men her får du nogle tips til at komme godt i gang samt hvordan du kan formå at holde fast i en passende træningsrutine – det er nemlig forskelligt fra person til person.

Babysteps er vejen frem

For at komme i gang, vil en god start være at starte ud med babyskridt, da du lige skal i gang. I den første måned vil du virkelig kunne mærke at du er kommet i gang, hvor ømheden i dine muskler og led sandsynligt vil være stor. Kroppen skal lige vænne sig til at blive presset hårdere end normalt, og hvis du allerede har trænet før, er det sikkert noget du kan nikke genkende til.

Når du så er kommet i gang

Du overlevede den første måned, men du begynder måske at kunne mærke motivationen er dalende, og det er nu du skal holde fast. Det kan sikkert være at du stadig har stor motivation, og først bemærker det på et senere tidspunkt. Uanset hvornår du rammer muren og tænker, at du ikke kan magte det. Så tag kontakt til en din instruktør, og få et nyt program du kan lære eller at sætte mindre tid til træningen i en kort periode og nyd tilværelsen med familien. Du skal nok møde mere motivation på din vej, da du så småt vil begynde at se resultater – især i den første tid – såfremt du har ydet det maksimale. Som benævnt, er det ikke sikkert at du vil træne mere end et par gange i ugen, og det er også fint, så længe du finde frem til din gyldne formular vil det være godt. Blot at du formår at komme afsted, er særdeleshed det vigtigste.

Kosten er vigtigere end mange tror

Det er sikkert noget du har af vide, men langt det vigtigste af træningen er din daglige kost. Faktisk, siger mange at fordelen om vigtigheden af de selv træningen og kosten, går de 90 % af dem til kosten. Du skal sørge for at få alle de vigtige vitaminer og mineraler i din kost, og hvis du ikke er den skarpeste til madplaner, kan du tage kontakt til en personlig træner, der hellere end gerne laver en til dig – mod betalingen selvfølgelig. Dertil kan det også være at du skyder en lille gennem vej og vælger at gå med kosttilskud. Det er også en vej at gå, selvom det er bedst at få det hele gennem sin kost. Men er du interesseret i at få kosttilskud til hjælpen med din træningen, så du holder dig energisk og motiveret, kan du eksempelvis besøge dinwellnessguide.dk eller en af de mange andre steder, du kan finde kosttilskudene både on- og offline. Det skal selvfølgelig siges at kosttilskuddene ikke altid er en smart idé, men hvis du ikke orker at følge en madplan, må du hente vitaminerne og mineraler et andet sted.