Brugbare informationer om løbesko

Udstyrsguide.dk er en online hjemmeside om løbesko. På denne side finder du brugbare og let forståelige beskrivelser af løbesko. Mange hjemmesider er generelt ikke grundige nok, når det gælder beskrivelsen af deres løbesko, og det er en skam, da netop skoens forskellige egenskaber har en enorm indflydelse på, hvilken løbesko der vil passe bedst til dit behov. Dette problem vil Udstyrsguide.dk for alt i verden gerne undgå, og det er derfor beskrivelserne og anmeldelserne der er i centrum. Løbesko indeholder utroligt mange interessante og utrolige teknologier og skal alle sammen være tilgængelige og til gavn for løberen. Et lille udpluk kan ses herunder:

Adidas Formotion:
Formotion er et speciet komponent placeret i hælen på mange Adidas løbesko. Materialet Formotion har den egenskab, at det tilpasser sig løberens måde at bevæge sig på. Formotion muliggører derfor en forskellig tilpasning fra løber til løber, så netop din sko kommer til at passe perfekt til dit unikke bevægelsesmønster. Da løbesko bliver tilpasset specifikt til dig har Formotion desuden også den egenskab at materialet guider løberen i gennem en naturlig og glidende skridtafvikling. På den måde hjælper Formotion løberen til et mere naturligt løb.
Formotion opfylder således Adidas mantra om alle løbere er forskellige til punkt og prikke.

Adidas Boost:Adidas Boost er et helt nyt mellemsåls materiale fra Adidas. Adidas Boost er konstrueret af tusinder af små energikabsler. Disse kabsler har den unikke egenskab, at de giver mere energi tilbage til løberne ved mødet med jorden end det forhenværende materiale EVA. På den måde skal løberen ikke bruge nær så mange kræfter ved afsættet i skridtafviklingen. Adidas Boost giver desuden en mere let og bedre støddæmpning end det førnævnte EVA-materiale. Dette skyldes igen de unikke energikabsler, der er specielt designet til at tage i mod stød, og absorbere kraften derfra. Adidas Boost er ligeledes en anden enestående egenskab. Det tidligere mellemsål materiale EVA var enorm sårbar overfor høje og lave temperature. Ved minus grader blev materialet stenhårdt og ved omkring 25 plus grader blev det meget blød. Dette problem er løs med konstruktionen af Adidas Boost.
Boost materialet bliver ikke påvirket i konstruktionen af vejret i intervallet fra 20 minus grader til 40 plus grader. Det er således muligt at anvende skoen med det samme resultat året rundt.

Det forhenværende materialet EVA havde desuden også den ulempe, at det blev nedbrudt efter par måneder. Støddæmpningen og egenskaben i materialet var således forskellig alt efter hvor lang tid skoen er brugt.
Dette problem er igen løst med Boost materialet, der bevare ydeevnen hele vejen i gennem skoens levetid.