Cirkusrevyen ruller igen

Vi kender alle sammen cirkusrevyen. Danmarks største og ældste revy, men hvordan opstod den egentlig, og hvorfor er den blevet så populær?
Cirkusrevyen blev i 1935 grundlagt af skuespillerende Ludvig Brandstrup, restauratør Oscar Holst smat hans ven Osvald Helmuth, og cirkusrevyen kunne derfor prale af et 75 års jubilæum i 2010.
Aage Stentoft var cirkusrevyens føste akkompagnat’r og har sideenhen skrevet mange af de første viser, der blv brugt

Cirkusrevyen bliver altid afholdt i et telt på dyrehusbakken og er nærmest en stor kulturel begivenhed for mange danskere. Mange kendte skuespillere optræder der årligt og har gjort det med fornøjelse i årtier.
Hvert år er der som regel nogle ting, der går igen så som en parodi af dronningen, og der bliver også altid bragt politik på banen på en sjov og satirisk måde. For mange mennesker er det en nostalgisk oplevelse, især for dem der kender til cirkusrevyen fra barns ben af, og de anser cirkusrevyen som en del af Danmark og det danske folk.

De folk, der endnu ikke har overværet cirkusrevyen går virkeligt glip af noget flot, sjovt og smukt skuespil, der overstiger meget anden underholdning.
Salget af billetter til Cirkusrevyen 2012 er godt i gang, men hvis man er heldig, er der stadigvæk nogle billetter tilbage.
Den 9. maj blev der afsløret at der kommer mange nye temaer, og at folk kan glæde sig. De vil både blive overrasket over visse temaer, imens at mange vil de kunne genkende.
Så alt i alt tyder det på at cirkusrevyen 2012 som sædvanlig bliver en stor succes med Lisbeth Dahl som instruktør.

Så har du endnu ikke oplevet cirkusrevyen, er det ved at være på tide. Du vil med garanti blive positivt overrasket.
Man har også mulighed for at kombinere revy og mad, hvor man kan bestille alt fra billig men god mad til ala carte mad osv. Billetpriserne varierer selvfølgelig også afhængig af hvor man vil sidde.
Bor du langt væk fra dyrehavsbakken som eksempelvis Fyn eller Jylland, men har hverken lyst eller råd til at tage egen bil, er der også mange busselskaber der tilbyder en busrejse til og fra cirkusrevyen.