Diskolys

Selvom en tur i byen eller på diskotektet kan være sjovt, kan det være svært at finde på alternativer, hvor man stadig får en sjov aften med masser af dans og fest. Diskolys kan være en god og enkel måde at få ens privatfest til at føles som et diskotek, hvor man endda selv er i kontrol af effekter og lys, så det passer til ens egen smag. De fleste vil nok mene, at diskolys i højere grad passer til store fester og begivenheder som runde fødselsdage, bryllupper og så videre, men faktisk kan diskolys egne sig lige så godt til en mindre privatfest, som man måske gerne vil gøre noget ekstra ud af.

Har man aldrig hørt om diskolys før, er der tale om et anlæg, der giver nogle fede lyseffekter, som gør oplevelsen på dansegulvet lige lidt sjovere. Diskolys kan altså ikke afspille musik, men bidrager derimod til den visuelle oplevelse. Vores diskolys er samlet på 2500 watt, spots med masser af effekter og kraftige LED pærer. Diskolys indeholder derfor mange forskellige fede effekter herunder blink lamper, to Magic Jelly DJ Ball, en motordrevet diskokugle, en røgmaskine og meget mere. Vi har stor erfaring i at sætte lys og lyd op, og hjælper derfor gerne med at sætte vores diskolys op, så det er bedst muligt placeret i forhold til festens dansegulv.

Men hvad kan diskolys give til en mindre privatfest, som for eksempelvis lysdiskoteket Party Pole ikke kan? Selvom en Party Pole kan egne sig godt til mindre fester på grund af dens størrelse samt det, at den ikke kræver manuel styring, har diskolys dog flere funktioner, og egner sig derfor i højere grad til fester, hvor man gerne vil skabe en større og vildere feststemning. Desuden kan diskolys både styres manuelt og automatisk, så man får mulighed for at tilpasse den visuelle side af ens fest til dens størrelse, tema eller stemning uden selv at give afkald på dansegulvet. Diskolys kan derfor få selv en lille privatfest i hjemmet til at føles som en stor fest i byen eller festlokalet.

Diskolys bidrager altså med det visuelle til festen, og skaber et brag af en fest også til mindre fester. Vil man derfor gerne gøre noget ekstra ud af sin fest, og har man allerede et godt lydanlæg, vil diskolys helt sikkert sætte det ekstra skub i festen og få folk ud på dansegulvet, uanset hvor stor eller lille fest man holder.

Se mere på: diskolys