Få mere ud af jeres loppemarked

Holder jeres forening loppemarkeder for at tjene nogle penge? Det er ihvertfald en rigtig god idé, for via loppemarkeder kan man tjene rigtig mange penge. Men mange får ikke hevet de sidste kroner ud af de besøgende til loppemarkedet. Her er en række idéer til hvad I kan gøre, for at øge omsætningen lidt til jeres loppemarkeder. Tag nogle eller alle idéerne og se jeres loppemarkeds overskud vokse.

Udover bare at sælge jeres loppeeffekter, kan I også oprette en lille bod, hvor I sælger vand, øl, pølser, sandwich og kaffe (med kage). I behøver ikke sælge alle slags ting, men så er der lidt udvalg. Når folk går rundt til loppemarked, kan de nemt blive trætte, tørstige osv. efter lidt tid. Enten kører de hjem eller også køber de noget at spise.
I har muligheden for at oprette en hel lille café i et hjørne hvor I holder jeres loppemarked. Med små borde og stole, så kan folk også få sig et lille hvil, inden de går ud og shopper videre. Udover det I tjener på caféen, får I også øget omsætning til resten af loppemarkedet, da I kan holde på jeres besøgende længere.

Hvis I har mange børn der kommer til jeres loppemarked, så lav en lille fiskedam, hvor de for 10 kr. kan få en fiskestang og fiske efter en pakke. Du kan læse meget mere om hvordan I kan tjene penge på en fiskedam her.

I kan også gå rundt og sælge skrabelodder. Her har I et fast overskud når I har solgt alle lodderne. Skrabelodder kan købes i specielle forretninger. Sørg for at have et fast sted, hvor folk kan henvende sig, hvis de har fået gevinst på deres lod. Men send nogle sælgere af lodderne rundt på området, så de kan få solgt mange lodder. I kan tjene rigtig gode penge til foreningen ved salg af skrabelodder.

Derudover kan I jo f.eks. lave en auktion over nogle af de bedste loppeeffekter I har. Lad loppemarkedet køre 1-2 timer, før I afholder auktionen. Sørg så for at annoncere at der er auktion på det tidspunkt. Udstil gerne effekterne så jeres besøgende kan lade sig friste af de gode varer. Så kommer der forhåbentlig mange til auktionen, som vil overbyde hinanden. Via en auktion kan man ofte hæve den pris man normalt ville få for en vare, betragteligt. Istedet for at sælge det flotte maleri for 50 kr. ved et af bordene, bliver det måske solgt for 300,- ved auktionen.

Held og lykke med at øge jeres indtægter fra jeres loppemarked.

Er du interesseret i, hvordan I kan tjene flere penge til jeres forening, så klik på linket og du kan se meget mere på AktivFundraising.dk.