Fede strande du bør besøge!

Når man som dansker til tider kan kigge langt efter det gode vejr, så er det svært ikke at kigge efter steder der kunne opfylde behovet om en varm sommer. Der er et eller andet ved føle sandet mellem tæerne, en kold drink i hænderne og en varm brise der ruller ind over dig. Det er de færreste pool resorter der kan gengive denne helt specielle følelse. Nogen gange er en strand ferie det eneste der duer, og vi vil i denne guide kigge lidt nærmere på alle de absolut fedeste strande du skal besøge!

Seychellerne

En af de mest fotograferede strande i verden er de blege lyserøde sandstrande af Anse Source d’Argent i Seychellerne. Det turkise vand er forholdsvist lavt og beskyttet havets bølger af et rev.

Maldiverne

Uanset om din drømme strand rejse består af at bruge 4 nætter i et pool resort eller svømmende blandt tropisk fisk, så er maldiverne et sted du ikke må undgå at tage til hvis du overvejer at tage af sted på en strandrejse.

Lanikai strand, Hawaii

Over en halv kilometer med skinnede sand, palme træer der svajer over den hvide sandstrand, frodige tropiske planter og masser af solskin, gør Lanikai til et af Hawaiis mest sceniske strande. Stranden er beskyttet af et koral rev, som holder bølger relativt rolig. Hvis man mangler et billede til postkortet, så er det her man skal tage det. Det bliver i hvert fald ikke mere postkort agtigt, end med det dybe grønne vand.

Haad Rin, Ko Pha Ngan, Thailand

Berømt for dens månedlige fuld måne fester, gør Haad Rin til en meget populær destination for partyrejsende. Stranden er delt op i to – solnedgang stranden og solopgangs stranden. Ideen er således at man holder sig vågen til at se begge uden søvn i mellem. Med undtagelsen af den månedlige fest er strandende dog forholdsvis rolige. Men der er masser af steder rundt omkring i området hvor der bliver festet igennem.

Magaluf strand

En af de mest populære destinationer lige pt for partyrejser, men stadigvæk også et meget populært sted for almindelige turister. Magaluf som er beliggende i Mallorca, har alt hvad hjertet kan begære af natklubber, lækkert mad og ikke mindst en helt igennem fantastisk strand.

Hvis du endnu ikke har besøgt de ovennævnte strande, så er det bare med at komme i gang. Hvis man er bare en smule til strandferie, må du ikke gå glip af dem i hvert fald.