Fordele og ulemper ved All inclusive

All inclusive er i Danmark en rigtig populær rejseform. Ved all inclusive bestiller man og betaler hele rejsen hjemmefra. Der er både inkluderet fly, mad og hotel i prisen, og du skal som udgangspunkt ikke have pungen op af lommen under rejsen. All inclusive er nemt, og det giver anledning til fuld afslapning.  Dog har mange også fordomme om denne rejseform, da mange mener, at man ikke får samme opfattelse af det område man rejser i, som man ellers ville have fået.

Fordele

Det er ikke for sjov, at all inclusive er blevet så populært som det er. Det er en fantastisk måde at rejse på, hvis du ønsker at slappe helt af. Det er nemt, fordi du ikke skal tænke på at finde restauranter rundt i byen under ferien. Alle måltider, snacks og så videre er nemlig inkluderet i prisen, og det vil oftest blive serveret som en buffet. Er i mange, der skal afsted på ferie, kan det være svært at finde en restaurant, og derfor er all inclusive ideelt.

Ulemper

Dog har all inclusive også sine ulemper. Man kan have en tendens til at lukke sig inde på hotellet, og det betyder, at du ikke kommer ud at opleve lokalområdet på samme måde, som du ellers vil have gjort. Derfor kan det være en god idé for eksempel at spise ude et par dage for stadig at opleve lokalområdet. Det er også en rigtig god idé at planlægge at besøge forskellige steder, så man ikke lukker sig inde på hotellet.

Sådan vælger du det rette hotel

Når man skal på ferie, kan det ikke undervurderes at bo på det rigtige hotel. Når du skal finde det rigtige hotel, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilke faciliteter du ønsker, samt hvor mange stjerne hotellet skal have. Måske ønsker du et hotel med pool, tæt på stranden og tæt på centrum. Mange af de danske rejseselskaber har et bredt udvalg hoteller på populære feriedestinationer som for eksempel Alanya, Mallorca, Kreta og Rhodos. Derfor burde du nemt kunne finde et hotel, der opfylder dine behov!

Spar penge på din rejse

Det kan ofte godt betale sig at bestille en all inclusive rejse, hvis du gerne vil spare penge på din rejse. Du bestiller nemlig hele rejsen samlet inklusiv, mad, fly med mere. Hvis du ønsker en ekstra besparelse kan du overveje at vælge en alternativ afrejselufthavn. Vær dog her opmærksom på, at prisen for transport ikke overstiger den besparelse, du opnår ved at bestille rejsen samlet.

Comments

  1. Ser ingen problemer i all-inclusive. Det billigt og man er sikker på at få mad hver dag. Man kan også sagtens tage ud og spise enkelte dage uden at det vælter budgettet.