Guide til en gode Rejse- Nakkepude

Vi kender det alle – man sidder i flyveren og kan ikke finde en behagelig hvileposition for hverken, ben, krop eller hoved. Problemet er ofte størst med det sidste – hovedet. Hver gang man er ved at falde i søvn, falder hovedet til siden, fremad eller nedad. Uanset hvordan det falder, så er resultatet det samme, man vågner og til sidst opgiver man helt at sove. Løsningen er selvfølgelig at medbringe en eller anden form for pude til hovedet. Det kan være en almindelig pude, men ofte kan man med fordel medbringe en rigtig rejse- nakkepude.

Man ser ikke nødvendigvis speciel cool ud med en sådan tingest rundt om halsen, men nogen gange må skønheden lide til fordel for velværet. Men hvilken nakkepude skal man anskaffe sig og hvad er forskellen på de forskellige typer. Her er en lille guide, der kan hjælpe dig i valget af din næste rejsepude.

Oppustelige nakkepuder

Som navnet antyder består den oppustelige nakkepude fortrinsvis af luft. Fordelen ved denne type er først og fremmest at de ikke fylder så meget når ikke bruges og de ofte er billigere end andre typer. Ulempen er at de ikke nødvendigvis giver den støtte omkring hoved og hals som andre nakkepuder.

Nakkepude med Poly-Bønner

Poly bønner er et plastik materiale, og indholdet i nakkepuderne er små runde kugler, der nemt følger hovedet og føles blødt, lækkert og behageligt.

Nakkepude med fiberskum

Fiberfyld er kunststof, udviklet til at efterligne naturfyld som dun og fjer. Puder med fiberfyld er lettere at vaske og tørrer hurtigere end puder med naturfyld.  Fiberskummet gør puden mere fast end f.eks. puder med poly-bønner og samtidig mere blød end puder med Memory skum

Nakkepude med Memory skum

Denne type rejsepuder er ofte de dyreste, men også der hvor man får mest hvile for pengene. Memory skum er et højteknologisk skummateriale med trykaflastende egenskaber. Puden føles på engang fast og alligevel blød og behageligt.

Materiale er temperaturfølsomt, der former sig efter kroppen og når trykket forsvinder, vender puden tilbage til sin oprindelige form. Bemærk at der kan være stor forskel på kvaliteten af puder med Memory Skum.

På rejsepuder.dk finder du et stort udvalg af nakkepuder i forskellige materialer, men alle i en rigtig god kvalitet. Behagelig rejse.