Guide til professionelt regntøj

Helly Hansen Regntøj

Helly Hansen regntøj, noget af det bedste og mest anerkendte på markedet. I mange år har naturen formet og skabt krav til regntøj, men kun få har kunne følge med. Helly Hansen regntøj er svensk design, fremstillet i de bedste og mest avancerede materialer, samt designet til at modstå det værste regnvejr. Du kan finde Helly Hansen regntøj hos Pro-Dress.com. Det danske sommervejr kan man ikke altid regne med. Det ene minut er der 25 grader og solen står højt på himlen, det næste øjeblik står det ned i stænger. Det er et faktum, at det danske sommervejr er uforudsigeligt, hvilket er grunden til at man aldrig går forkert i byen med et sæt Helly Hansen regntøj.

 

Helly-Tech

Om man står og mangler et regnsæt til at gå med hunden, eller til havearbejde, er Helly Hansen regntøj det bedste af slagsen. Det kommer med deres helt specielle Helly-Tech membran, som er 100% regn- og vindtæt, samt åndbart. Det betyder at hudens væsker bliver ledt til overfladen af tøjet hvor det kan fordampe, imens det holder dig tør. Det er super smart til fysiskarbejde, enten i haven eller til andet udendørsarbejde. Du kan finde de bedste tilbud på Helly Hansen regntøj på Pro-Dress.com.

 

Du kan læse om vandtætte fritidssko her.

 

Waterloo Regnsæt

Et regnsæt som anbefales er deres Waterloo regnsæt. Det fås i blå og sort. Som sagt er Helly Hansen kendt for deres banebrydende teknologi og super gode ry indenfor regntøj. Det bliver brugt af alle til alt fra fritidsbrug til professionel vandsport og trolling fiskeri. Det smarte ved Helly Hansen Waterloo regnsæt er deres Helly-Tech membran som er 100% vandtæt, samt dejligt åndbart, så man ikke sveder. Derudover er vandsøjletrykket 10.000, hvilket gør at man bliver tør under næsten alle forhold. Til sidst men ikke mindst, er deres forbrugere ville med Helly Hansen Waterloo regnsæt, på grund af de mange fede features. Forlænget ryg så man undgår vand i bukserne, åbninger i ryggen til ventilation og mange andre egenskaber. Du kan læse mere om disse på Pro-Dress.com.

Klik her for flere informationer om Helly Hansen Waterloo regnsæt.