Håndboldsko 2015/2016

Håndboldsænonen 2015/2016 er nok den håndboldsæson, hvor der er kommet flest nye håndboldsko på markedet nogensinde. Det er derfor en super fed tid at være håndboldspiller i, da der er så mange håndboldsko at vælge imellem. Der er faktisk så mange nye håndboldsko, at det kan være svært at vælge. Her kan du få noget hjælp, da denne artikel kigger nærmere på nogle af de nye håndboldsko 2015/2016.

Adidas håndboldsko

Adidas er det brand, som har satset rigtig stort på håndboldsko i denne sæson. De har udgivet rigtig mange nye serier af håndboldsko, som så indeholder flere forskellige modeller.  Her er der en oversigt af de serier Adidas har udgivet af håndboldsko.

  • Adidas Counterblast
  • Adidas Crazyligt Boost
  • Adidas D Rose
  • Adidas Energy Volley Boost
  • Adidas Handball Spezial
  • Adidas Stabil Boost
  • Aidas Volley Response

Der er rigtig mange håndboldsko, og det bedste af det hele, er at håndboldskoene er super fede. Der er lidt til enhver smag. Adidas er et godt bud, hvis du er på jagt efter en ny håndboldsko.

Hummel håndboldsko

Hummel har i år lavet Hummel Omnicourt serien. De har lavet Hummel Onmicourt z6, som er en helt hvid håndboldsko. Det er den håndboldsko Mikkel Hansen og Anders Eggert spiller meget i. Den kan fås i lav og høj udgave hos de fleste forhandlere af håndboldsko.

Hummel har de seneste par år udgivet en to farvede håndboldsko. Det er hvor håndboldskoene er forskellige farver. Hummel har i år lavet Hummel Omnicourt Z8 Trophy, som er den nye udgave af Hummel’s tofarvede håndboldsko. Det er hvor den ene sko er sort med guld, og den anden sko er hvid med guld. Henrik Møllgaard spiller i denne håndboldsko her til EM 2016, hvor han er en del af den danske EM landsholdstrup 2016 i håndbold.

Mizuno håndboldsko

Mizuno har i år lavet en ny serie med deres Mizuno Wave Lightning Z serie. De har i år kaldt den Mizuno Wave Lightning Z 2, så det er en serie, som bygger videre på den gamle. Du kan godt derfor godt forvente Mizuno håndboldsko i nye og forbedrede udgaver. Der er rigtig mange fede farver at vælge imellem, og det er også her Mizuno skiller sig meget ud i forhold til de andre brand. Der er power i de farver. Kendetegnende ved Mizuno håndboldsko er at de er utrolig lette, og så har de en rigtig god affjedring i hælen.

Der er mange af de professionelle håndboldspillere, som spiller i de nye Mizuno sko. Jesper Nøddesbo fra det danske landshold spiller fx i Mizuno i år.

Salming håndboldsko

Salming er et forholdsvis nyt håndboldsko mærke. De har udviklet helt nye håndboldsko til målmanden i år, og det er her Salming skiller sig lidt ud i forhold til de andre brand. De har også lavet håndboldsko til bagspillere, som er på niveau med de andre brands.