Hvilken ridehjelm skal jeg vælge ?

Ny ridehjelm med høj sikkerhed

Står du foran en udskiftning af din ridehjelm – så kommer her et par råd.

Vi er eksperter i ridehjelme, og hos os kan du købe de bedste mærker så som Samshield, harrys horse, Casco og mange flere.

Første råd til køb er din nye ridehjelm.

Køb en VG1 ridehjelm.

Hvad betyder VG1 ? Det betyder at din ridehjelm er godkendt til at ride med efter den 1. januar 2017. Er din ridehjelm eks. godkendt med En1384 standarden, kan den ikke bruges til stævner efter denne dato. Derfor anbefaler vi dig at udskifte din ridehjelm med en VG1 ridehjelm.

Flere og flere mærker kommer med ridehjelme med den nye VG1 standard. Mærker som Samshield, Casco, og Harrys horse er klar med VG1 ridehjelme.

Anden råd til køb er ridehjelm

Køb den rigtige størrelse hjelm første gang.

Når du har fundet din hjelm størrelse, så kan du købe en ny ridehjelm. Kender du ikke din størrelse, kan du bruge et målebånd. Med dette tager du et mål rundt om dit hovede. Hos Gymnastik og Ridesport hjælper vi dig altid med at finde den rigtige størrelse første gang.

Har du ikke den korrekte størrelse på, kan du komme til skade når du falder af hesten.

Sidste råd er med hensyn til prisen.

Køb ikke din ridehjelm for billigt.

Det kan være fatal, hvis du køber en ridehjelm for billigt. Eks. i udlandet hvor der ikke gælder de samme regler. Falder du af hesten skal din ridehjelm kunne beskytte dig optimalt og det er din sikkerhed hvis uheldet skulle være ude.

Allersidste råd inden du går på jagt efter en hjelm

Vi kan klart anbefale dig at vælge en ridehjelm som passer til disse råd. Den sidste ting du skal se på er om selve indmaden kan tages ud og vaskes. Det kan være en kæmpe fordel og vil forlænge levetiden på din ridehjelm. Der findes få mærker hvor du kan gøre dettte. En af disse er Samshield. Mærket er fransk og er populært. Du får dog også en rigtig lækker hjelm til ridning. Der findes mange modeller og du har også mulighed for at designe din egen type.

Eks. med navn, logo eller specialle tegn.

Hos Gymnastik og Ridesport er vi eksperter i rideudstyr. Det gælder naturligvis også ridehjelme.

Hjælp til at finde den helt rigtige ridehjelm

Brug for hjælp ? Så brug vores kundeservice. Vi har både en butik samt en online butik der kan hjælpe dig med råd og vejledning til de nye regler inden for ridehjelme.