Hvordan du kan tage på rundtur i Afrika med din familie

Sydafrika har i mange år været det største turistmål i Afrika. Men hvis I er en ung familie fra USA, europa eller asien er det ikke helt så nemt at rejse der og starte din rejse igennem landet. Men det kan forberedes derhjemme fra: Specialiseret Afrika rejseudbydere, f.eks. den tyske rejseudbyder Intakt-Reisen, er eksperter i at arrangere rundture for familier. Du kan også være en del af rundture for grupper af familier såvel som “private tours” – organiserede ture for individuelle familier.

Sydafrika er den perfekte destination for familier, bryllupsrejsende, backpackere, og selv eventyrlystne. Den smukke nation praler af en kombination af fantastiske vingårde som du kan besøge, Afrikas store fem dyr, spektakulære bjergtinder som man kan klatre til, stammefolks landsbyer og strandbyer der bare venter på at du kan opdage dem, majestætisk dyreliv, betagende landskaber og mangfoldige byer.

Det er ikke særlig dyrt at flyve i Sydafrika. Der er budget flyveselskaber du kan bruge såsom Kulula og Mango der bruges i mindre og større lufthavne indenfor landet og har flere flyrejser i en dag. Du kan nemt booke dine flyveture med ovennævnte flyveselskaber online med alle større kreditkort.

Det smukke land Sydafrika har så meget at tilbyde og til alle og enhver villige til at modtage og opleve det som det er. Nogle af stederne og aktiviteterne som du kan nyde med dine kære mens du er i Sydafrika er bl.a.:

  • Surfe gigantiske bølger i Muizenberg
  • Dykning med nogle skarptandede hajer ved Simon’s Town
  • Se nogle søde pingviners skøre løjer i Boulders Beach på østkysten af Cape Peninsula
  • Tag ind det smukke landskab ved Cape of Good Hope der ligger vest for Cape of Peninsula
  • Se de dyre strand forstæder såsom Hout Bay og Camps Bay og de hollandsk-inspireret distrikter hvor du vil få chancen for at opleve kultur i dens reneste form.
  • Besøg den spektakulære Taffelbjerget i Cape Town
  • Gå på vandretur i Montagu for vidunderlige udsigter fra bjerge.
  • Hvalkiggeri i skønne Hermanus
  • Oplev det lokale køkken i Franschhoek

Nogle af strandbyerne som er gode at inkludere i din rundtur er Plettenberg Bay and Knysna. Lej en bil eller rejse via luksustog eller bus langs med Garden Route, som er en magisk kystnær vej der strækker sig mellem Storms River and Mossel Bay.

Til vandhunde og adrenalinjunkies, nogle af de bedste surfingsteder i Sydafrika inkluderer Port Alfred og Jeffreys Bay og kan blive fundet ved The Eastern Cape. Vandre hen over de bare landskaber af Valley of Desolation og få mere af vide om Xhosa-stammefolkenes skikke i Coffee Bay.

Du kan sove trygt ved at vide at vi vil planlægge en Sydafrikansk rundtur der er umagen værd for dig og din familie som I vil huske i årevis.