Hvorfor skal jeg vælge et RBH underlag ?

Nyt RBH underlag

Skal du ud og have et nyt underlag til din hest, så skal du lige se alle de fede modeller fra RBH. Ved du ikke hvad RBH står for skal du vide at det står for Rider by horse. Mærket er dansk og det forhandles pt. kun i Danmark. Du kan fra dette populære mærke også få meget andet fedt udstyr til din hest. Rider by horse laver også fede gamacher og bandager til hesten. Det bedste af det hele er at farverne passer sammen.

 

Et RBH underlag kan noget helt særligt

Når du vælger et RBH underlag får du ikke bare top kvalitet, fedt design og en helt igennem utrolig pasform. Nej du får faktisk også et system som kun findes i et RBH underlag. Systemet hedder Air1. Det smarte med netop dette system er at det får varmen væk fra hesten og på den måde får du mest ud af din træning.

 

De smarteste farver findes på et RBH underlag

Der kommer hvert år nye og fede farver fra RBH og det er stort set nye farver hvert år. Farverne kan eks. hedde steel blue, Hvid, navy eller noget helt andet. Farverne går igen på både gamacher, bandager og grimer.

 

Brugt RBH underlag

Der er flere fordele ved et RBH underlag. Du kan nemlig også tit sælge dit RBH underlag igen til en fornuftig pris.

På den måde, og uden de store omkostninger, få et nyt smart RBH underlag. Vil du have nyt udstyr til hesten må du ikke være usikker på dit valg af et RBH underlag.

 

Findes et underlag fra Rider by horse både til spring og dressur ?

Ja du kan nemt få et nyt RBH underlag til både spring og dressur. Du kan endda få dem i flere størrelser og naturligvis i flere farver.

Er du springrytter er et underlag som dette utrolig populært. Det er alle dressurunderlag fra RBH også.

 

Du skal også lige have denne med inden du køber et RBH underlag.

En af de vigtigeste ting ved et underlag fra RBH må være kvaliteten. Selvom du vasker et underlag fra Rider by horse igen og igen, holder den farven og figuren. Husk dog at vaske den ved 30 grader C.

Nogen af de største butikker med RBH udstyr er Gymnastik og Ridesport. De har både en fysisk butik og en kæmpe online butik.Der er lyn hurtig levering og fri fragt ved køb over 449,-