Køb den rigtige cykelpumpe

Hvem kender ikke det med, at man har 2-4 cykelpumper liggende og den ene er mere elendig end den anden?

Der er rigtig stor forskel på cykelpumper og nu her, hvor en rigtig stor del af de produkter, som man kan købe i forretningerne bliver importeret fra Kina, Indien eller lignende, så får man også ofte ikke blot, hvad man betaler for, men ofte får man faktisk mindre end man betaler for. Så hvis du ikke gider at have endnu en cykelpumpe liggende på lager og rode, som ikke er mere værd end at smide i skraldespanden, så sæt dig lidt ind i, hvad der er af forskellige cykelpumper på markedet og giv evt. en lille smule mere for din næste cykelpumpe. Der er rent faktisk en rigtig god chance for, at du får hen og køber dig en cykelpumpe, som ikke går i stykker og som du kan have og blive glad for i mange år.

Indkøb af ny cykelpumpe

Når man skal købe sig en cykelpumpe, så er det ikke blot af betydning, at man finder sig en billig cykelpumpe, man skal også sørge for, at man køber sig en cykelpumpe, som dækker ens behov. Der findes rigtig mange forskellige slags cykelpumper lige fra den gamle anerkendte rammepumpe og til super lækre carbon cykelpumper i miniudgaver til at have med i tasken. En anden og meget afgørende ting for at du får købt den rette cykelpumpe er, at du kigger på dit dæk og finder ud af, hvor meget det anbefalede dæktryk er. Det er surt, hvis man går ud og investerer i en lækker cykelpumpe, som kan pumpe 5 bar og næste gang man skal bruge den, så opdager man, at man ikke kan få luft nok i cykelhjulet, da ens dæktryk skal være 7 bar. Der står altid på siden af ens dæk, hvor meget luft det anbefales at køre med i dækket og hvis du fx køber din nye cykelpumpe online, så oplyser forhandleren altid, hvor mange psi og eller bar pumpen kan lave. Hvis der ikke står noget om dette, så er det en god idé, at købe sin cykelpumpe et andet sted.

Mere om cykelpumper

Hvis du gerne vil vide mere om cykelpumper, så kig forbi www.cykelpumpe.dk og bliv meget klogere på de forskellige former for cykelpumper der findes, hvad du skal være opmærksom på, hvordan du måler eller mærker dæktryk i dine cykeldæk, billige cykelpumper og meget andet.