Langtidsrejser | God tid med langtidsrejser

Langtidsrejser med natur, kultur og varmere vejr

De fleste kunne nok godt tænke sig at tage på næsten en måneds ferie. Især i vinterhalvåret, hvor det er lige lovligt koldt og mørkt for de fleste, frister tanken om at rejse væk fra hverdagen og tage næsten en måned sydpå. Langtidsrejser er svaret!

Hos Hjerting Rejser kan du gøre drømmen til virkelighed. Hjerting Rejser er et lille rejsebureau med 10 års erfaring, som er specialister i langtidsrejser til Spanien, Malta, Italien og Portugal. Tag med og få en velfortjent pause med en lang og dejlig ferie fyldt med oplevelser, smuk natur og god lokal mad.

Det er helt op til dig, om du selv vil handle ind sammen med de lokale og lave din aftensmad selv i eget køkken. Eller om du foretrækker at et hold af hotelkokke står for din morgenmad og aftensmad, uden at du skal tænke på inspiration til opskrifter eller opvasken bagefter.

Tag et kig på Hjerting Rejsers hjemmeside. Der kan du læse meget mere om deres langtidsrejser, og hvad du kan opleve på de forskellige destinationer. Du kan også bestille inspirerende kataloger, hvor du kan læse mere om hotellerne, faciliteterne og stemningen i de forskellige byer. Her finder du også forslag til udflugter, som du kan tage på egen hånd og inspiration til oplevelser, lokale markedsdage, og hvor du finder de mest hyggelige restauranter og butikker i området.

Langtidsrejser gennem et hyggeligt dansk rejsebureau

Hjerting Rejser er et lille rejsebureau, som blev etableret i Hjerting i 2005. I dag er virksomheden vokset og har kontor på Fyn, hvor medarbejderne brænder for at tilbyde kunderne netop de langtidsrejser, de drømmer om. Langtidsrejser til Costa del Sol er det helt store hit.  Hjerting er specialister i langtidsferier, og er derudover kendte for deres helt særlige kulturrejser.

Bliv en del af lokalmiljøet, når du tager på langtidsferie

Kender du det, at du slet ikke har lyst til at tage hjem fra din ferie? Med langtidsrejser hos Hjerting Rejser kan du være afsted i eksempelvis 4 uger på samme destination. Det giver en helt fantastisk ro til at lære området at kende. Du kan eksempelvis nemt finde en favoritrestaurant at spise frokost på. Og du har rigeligt tid til både udflugter, afslapning på altanen eller gåture i området. Eller måske nogle ture på golfbanen? Tager du med på langtidsrejser, har du tid til det hele uden stress og jag. Det er ren forkælelse, og du kommer hjem med fornyet energi. Ja, nogle kan slet ikke undvære det og kommer tilbage til det samme hotel på samme tid af sæsonen flere år i træk.