Lej et sommerhus på Fyn

Trænger du til at komme væk fra dagligdagens trummerum, skulle du overveje at leje et sommerhus på Fyn.
Her er mange huse at vælge mellem uanset om du vælger et bureau eller privat sommerhusudlejning.

Priserne på sommerhuse her, er generelt også billigere end ved f.eks. Vesterhavet eller Tibirke Sand i Nord Sjælland.
Du kan finde sommerhuse i traditionelle sommerhusområder, og du kan finde dem i blandt almindelige huse. Det er en smagssag om man foretrækker det en frem for det andet.

Fyn er lig med vand

Fordele ved Fyn er mange og en af dem er vandet. Fyn har af gode grunde masser af vand og det er derfor nemt at finde et sommerhus forholdsvis tæt på vandet.

Modsat Vesterhavet, så er vandet omkring Fyn som regel stille og rolig og derfor meget børnevenlig.
Her findes ingen høje bølger og dybe sandrevler, man som forældre skal passe på.

Finder du et sommerhus i Middelfart eller Kerteminde, kan du være heldig samtidig, at have udsigt til en af de tre store broer.

Odense er lig med shopping og kultur

Regner det en dag eller har du bare lyst til bylivet, så tag ind til Odense og oplev byens butikker, restauranter og café liv.
Du kan tage ud i Danmarks største IKEA, besøge Odense Zoo, en sejltur på Odense å eller måske en koncert på Posten. Du skal selvfølgelig også ind og besøge H.C. Andersens Hus og Jernbanemuseet.

Sydfynske Øhav

Kan du finde et sommerhus i nærheden af Svendborg eller Fåborg, så brug en dag på at tage færgen til Ærø og besøg det gamle Ærøskøbing med brosten i gaderne og smuk natur.

Har du lejet sommerhuset i den periode hvor der afholdes “Fyn Rundt for Bevaringsværdige Skibe”, har du en oplevelse til gode.
Se disse gamle træskibe med deres master svajende i vinden en flot sommerdag. Det er der ikke noget der slår.

Slotte og herregåde

Fyn har rigtig mange slotte og herregårde. Den mest kendte er nok Egeskov med labyrinten og den store samling af veteranbiler og motorcykler.

Egeskov er ikke den eneste. Besøg også Valdemars Slot som i dag ejes i dag af Caroline Fleming.
Hun har åbnet dørene til sit private hjem, hvor du kan se og høre om slottets historie.

Mod Jylland

Skal du mod Jylland på vej hjem, så tag over den gamle Lillebæltsbro bygget i 1935 og gør holdt lige inden på den fynske side.
Her ligger der en Iskiosk på din venstre side. Gør holdt her og smag en af de fremragende gammeldags isvafler. Men pas på for deres is er store.