Motorcykel tur og motorcykel sikkerhed skal planlægges før mc turen

Motorcykel tur og motorcykel sikkerhed er begge noget man skal planlægge hjemmefra og det skal planlægges inden man starter sin motorcykel. Ved at tænke gode motorcykel oplevelser, mc tur og motorcykel sikkerhed ind i alt hvad man gør – ja, så er grundstenen lagt for at man får en rigtigt god oplevelse ved at køre en motorcykel tur.

Motorcykel tur planlægning

Når du har besluttet at vil køre en mc tur, så skal motorcykel turen planlægges. Du kan enten finde en motorcykel aktivitet at tage til eller du kan finde en mc tur at køre. Når du har fundet turen overfører du den blot til din GPS, og så er selve tur planlægningen afsluttet.

Motorcykel tur forberedelse

Det hele starter med at man har lyst til at komme ud at køre en mc tur og så skal man jo have tjekket sin motorcykel. Du bør have en rutine for at kontrollere om din MC er i orden, og det er basale ting som bremserne virker, og kæden er smurt og ingen væsker løber ud af motorcyklen, og at lufttrykket i dækkene er korrekt.

Motorcykel sikkerhed

Et meget vigtigt punkt er person sikkerheden når du kører på din motorcykel. Man skal altid tænke på om man er forbredet på sit næste uheld. Det er ikke farligt at køre motorcykel, men det kan altså godt være farligt at komme galt afsted når man er ude at køre en motorcykel tur. Man er mere udsat, og den sikkerhed som en kabine i en bil giver, ja – den kabine skal man selv have med. Det er jo hjelm, mc dragt, mc støvler og motorcykel handsker. Med dette udstyr er man sikret på meget fornuftig måde, så man med ro i sindet kan køre en god mc tur.

Det er egentlig sund fornuft som man skal tage i brug inden man starter sin motorcykel for at køre en motorcykel tur. Tilbage er kun at ønske – God MC tur.