Opskriften på en Sjov POLTERABEND

Det kan efterhånden være svært, at finde på sjove og anderledes idéer til Polterabend. Der er dog flere steder på internettet, hvor man kan hente inspiration og gode råd til at arrangere en vellykket polterabend.

Først og fremmest skal det være sjovt for bruden / gommen og en dag som de aldrig glemmer. Dagen skal desuden være med til at danne netværk og relationer på tværs af familie og venner, så alle har noget fælles at snakke om til bryllupsfesten, som derved bliver en fantastisk fest for alle gøster.

Et par gode landsdækkende portaler med mange aktiviteter til polterabend er f.eks.
www.polteraften.dk
www.polterabend.NU

For at udnytte den ofte sparsomme tid på dagen for afviklingen af jeres polterabend, kan det være hensigtsmæssigt at samle et par sjove events på samme sted. SuperEvent i Rødovre i udkanten af København, har f.eks. en masse aktiviteter samlet i deres 2000 m2 indendørs EventCenter.
SuperEvent var det første eventbureau som åbnede et decideret EventCenter og der er efterhånden ved at komme flere lignende også i Jylland og på Fyn. Læs mere om polterabend hos SuperEvent:
http://www.superevent.dk/polterabend

Slut aftenen af med en gang lækker mad – der kan være mange penge at spare hér, hvis dette gøres privat hos en af vennerne.

Mange firmaer henter også inspiration fra polterabend portalerne, når de skal arrangere en sjov og anderledes firmafest, teambuilding eller julefrokost.

Comments

  1. Hvis det bare er halvt så godt, som det i Jylland, så får i Thumbs up!
    Det er det mest underholdende jeg være til!