Rejsevejledning til ferie med børn i London

Det er altid en dejlig oplevelse at tage børnene med på ferie og vise dem flere dele af verden, forskellige kulture og blot hive dem væk fra hverdagens travlhed og stress. Det kan dog være en udfordring at finde aktiviteter og seværdigheder som børnene finder lige så sjove som forældre. Man vil naturligvis, til hver en tid sætte sin egen interesse til side, for at børnene kan se hvad de har lyst til. Det må dog godt være nogle aktiviteter der er lidt mere interessante end at sidde i en sandkasse dagen lang, man er jo trods alt i London. I denne rejsevejledning vil jeg give nogle råd til hvad du kan lave med børnenen på ferie i London.

En verden af leg

Hvis du bor i København har du måske lagt mærke til den nye legetøjsforetning Hamleys, denne foretning kan du også finde en London, denne foretning er dog langt mere leven. Det er en legetøjsforetning fuld af oplevelser og leg. Butikken har sat en lid til at en legetøjsforetning er for børn og de skal have en oplevelse og må godt prøve forskellige ting. Ligeledes er personalet legebørn og elsker børn. Klart et besøg værd for dine børn, der for evigt vil have et anerledes syn på hvordan en legetøjsforetning ser ud.

En dag med levende dyr

Tag en tur Londons zoo, her kan du opleve alt lige fra store gorillaer til savanens vilde katte. En fantastisk oplevelse for dine børn at få lov at se disse fantastiske dyr i virkeligheden. Hvad er forskellen fra de dyr i London og dem i Danmarks forskellige zooer? Det virker måske tosset at tage i zooligisk have i et andet land når man kan gøre det hjemme, men i London har de flere dyr som vi ikke har i Danmark. Det kan derfor sagtens betale sig, da de vil se en masse nye dyr.

Spis i regnskoven

Det kan mange gange være svært at finde et børnevenligt sted at spise når man er i et andet land. Man vil godt have lov at nyde en middag med sine børn og samtiddig have et godt sundt måltid mad. Dette kan sagtens lykkedes i London hvor du kan besøge Rainforest Café i London, her er alle børn velkommende. Restaurenten er designet som en ægte regnskov, fyldt med dyr og store grønne planter. Det vill ikke blot være sjovt for dine børn men også rart at spise et sted hvor du ikke skal være nervøs for om børnene må være der. Ydermere støtter denne café også miljøet, hvilket jo kun er et plus.