Sådan laver du en personlig fotokalender

Med en personlig fotokalender kan du bade få styr på tiden, og samtidig få stor glæde af dine yndlingsbilleder. Læs med her, og få tips til hvordan du laver en flot fotokalender, som med garanti vil pynte på væggen og bringe glæde, hver eneste gang du ser på den.

Først skal du vælge, hvilken kalender du gerne vil lave. Der findes flere typer og størrelser. Og formatet skal naturligvis være det, du synes bedst om, og som også bedst til det formål, du skal bruge kalenderen til. Har du blot brug for et overblik over årets dage, er det ikke sikkert du synes, at du har brug for en kalender med store felter på hver dato. Har du derimod brug en kalender til at skrive diverse aftale, fødselsdage mv. ind i, er det en god idé at vælge en kalendertype med meget plads til skrift.

Flere forskellige typer

Der findes et stort udvalg af CEWE fotokalendere, afhængigt af hvilken størrelse og hvilke formål, kalenderen skal tjene. Vil du gerne lave en kalender, som kan komme med på kontoret, kan det ofte være en fordel at vælge en stående bordkalender, da det ikke altid er muligt at hænge sin kalender op på væggen.

Der er mulighed for at vælge imellem forskellige materialer til kalenderen afhængig af kvaliteten på papiret.

Hav et udvalg af billeder klar

Det kan være en god idé at have valgt et udvalg af de billeder, du gerne vil have med i din fotokalender på forhånd. På den måde skal du ikke sidde og tage stilling til, hvilke billeder du gerne vil have med, når du sidder og skal sammensætte den.

På nogle af siderne kan du med fordel vælge at beskære to billeder, så du kan opsætte nogle af siderne med to billeder, så har du samtidig mulighed for at få lidt flere af dine yndlingsbilleder med i kalenderen.

Herudover kan du vælge at bruge billeder, som passer til årstiderne og eventuelt månederne for at lave lidt ekstra ud af kalenderen.

Personlig gave

Da fotokalenderen er kreeret ud fra dine private fotos, bliver den også en helt personlig udgave af kalenderen, som foruden praktisk brug også kan bruges flot dekorativt til din væg.

Desuden er fotokalenderen den oplagte gave at give til den, du holder af, idet du får mulighed for at give en virkelig personlig gave. Hvad enten fotokalenderen skal laves med billeder af bryllupsbillederne, børnebørnene, ferieminderne eller måske af noget helt fjerde. Det kan være, du er fotoentusiast og derfor har en stor interesse i at tage billeder af sjove, finurlige motiver eller af smukke naturmotiver eller arkitektur, som du gerne vil lave til en flot A3 Panorama vægkalender.