Sørens Rejser

Sørens Rejser er et rejseselskab der siden 1969 har kørt mere end 500.000 glade rejselystne mennesker på busrejser i både ind- og udland. De fleste udflugter og rejser har foregået inden for Europas grænser medn de senere år er der blevet udvidet så der nu er rejser til hele verden bl.a. kan man komme med til USA og Canada hvis det lyder interessant, men man kan da også bare vælge de kortere busture rundt om i Skandinavien og resten af Europa.

Hos Sørens Rejser er du garanteret at køre med busser af høj kvalitet og med sikkerhed og komfort som første prioritet. Alle busser er 4-stjernede og spækket med udstyr. I busserne er der TV-skærme så GPS-ruten kan følges nøje der gør at man ikke er i tvivl om hvor man befinder sig henne i verden. Udover det er der klimaanlæg i samtlige busser der skaber og opretholder en behagelig temperatur så man kan nyde busturen og få en god oplevelse. Alt dette samt de gode, loyale og altid åbne chauffører og guider er med til at sikre glade og tilfredse kunder der har lyst til at komme ud og rejse med Sørens Rejser igen.

Udover de mange ferierejser, som er den primære del af Sørens Rejser, tilbyder de også turistkørsel, hvor der blot lejes en bus og en chauffør og så kan man tage på skoleudflugt, firmatur eller hvad man nu ellers kunne forestille sig. Grupperejser for seniorer er blevet meget populært i takt med at det er blevet mere og mere almindeligt at tage meget ud og rejse efter man er pensioneret og har trukket sig tilbage. Hvis du skulle være interesseret kan du blot kontakte Sørens Rejser for et uforpligtende opkald og høre mere til hvordan det hele foregår og hvorfor det vil gøre det meget nemmere for dig at vælge Sørens Rejser. Grupperejser er altid hyggelige og præget af en bestemt stemning der skaber et godt sammenhold og fællesskab. Man skaber et bestemt og tæt forhold til f.eks. kollegaer eller rejsekammerater når man vælger at tage sammen i flok. Det at dele en række oplevelser i flok gør at man står stærkere sammen og samarbejder langt bedre om diverse opgaver eller udfordringer. Grupperejser med Sørens Rejser er et stensikkert valg hvis du ønsker en god rejseoplevelse i fællesskab med andre.