Sol, sommer og solbriller

Hedebølgen har væltet Europa, og solen skinner meget hele døgnet! Derfor er det tid til solbriller, men hvilke mærker er egentlig moderne i 2010.
Du vil sikkert få en masse forskellige svar, hvis du spurgte rundt omkring, og derfor er dette bare en hjælp til de mest iøjenfaldende mærker.

Tom Ford solbriller er et must have for kvinden, som vil være moderne, være med på moden og have et eksklusivt look. Ja man kan faktisk sige, at Tom Ford solbriller er til Sex And The City kvinden.
I designet er der lagt vægt på runde former og kanter, men solbriller med et moderne og diva look.
Selvom det er et par år siden at modellerne Whitney og Jennifer herskede, så har Tom Ford fået skabt nye hits, så som Nico, Nicole og Sophia. Til herrene er det især modellerne Pablo og Warren, som er attraktive!

Når man snakker solbriller, så kommer man næppe udenom mastodonten Gucci. Gucci behøver næppe den store introduktion, da det italienske modehus med speciale i bælter, tasker, solbriller og accessories er blandt de største og mest kendte varemærker i verden.

Et mærke som vinder mere og mere frem, er amerikanske Michael Kors solbriller. Eksklusive, elegante og luxuriøse solbriller skabt til kvinden, som vil være midtpunktet!
Solbrillerne er oftest meget simple i designet med en eller flere detaljer på siderne af stellet. Detaljer som giver et iøjenfaldende look. Michael Kors formår at gøre simple designs eftertragtede og MUST HAVES, og mærket er elsket verden over for designet.
Absolut værd at kigge på som kvinde, da der er mange rigtig fede modeller!

Italienske Fendi solbriller er også blevet et hit. Efter at have stået i skyggen i en årrække, så har Fendi foralvor fået skabt nogle attraktive kollektioner de sidste par år. Det er især takket være FF logoet og Fendi mønsteret, at mærket er blevet brandet.
Fendi er måske ikke hotteste mode i DK pt, men det kommer. Mærket er blandt de mest eftertragtede i store dele af Europa for tiden, hvilket især skyldes LVs stærke branding profilering af Fendi.
Der er både store og små solbriller i kollektionerne, så det burde være muligt at finde noget for enhver smag.

Skal man have herre solbriller, så skal man især kigge på klassiske Hugo Boss solbriller og moderne Armani solbriller. Hugo Boss er med den klassiske stil og elegance et meget spændende valg, som kan kombineres med de fleste påklædninger. Armani er det sikre hit, og den stilrene italienske stil krydret med lidt rå maskulin power, giver solbriller med charme og moderne touch!